- 5,634
- 2,710
- 113
Farkn15 burdan daha vermz
Yaw patlamak onemlis değil ben tek yüksek oynuyorum forumda millete dağıtmak için rolling açıyorum 2 3 k gitsin bibayda 1m verdim sıkıntı değil önemli olan kendimize zarar vermeden oynamakSaglik olsun
Kesinlikle birader , akıl sağlığı öncelikle ve aile ve dostluk ilişkilerini bozmadan oynamak lazımYaw patlamak onemlis değil ben tek yüksek oynuyorum forumda millete dağıtmak için rolling açıyorum 2 3 k gitsin bibayda 1m verdim sıkıntı değil önemli olan kendimize zarar vermeden oynamak
Şükür bı battik ailem çıkardı şimdi dikkatli oynuyorum aile her şey maddiyat boşKesinlikle birader , akıl sağlığı öncelikle ve aile ve dostluk ilişkilerini bozmadan oynamak lazım
İşte bir daha batarsan ailenin tüm emekleri çöp ve en önemlisi de senin onların gözündeki değerin çöp olacak , bu çok ince bir çizgi ve dikkat et dost.Şükür bı battik ailem çıkardı şimdi dikkatli oynuyorum aile her şey maddiyat boş
Eskisi gibi 100 k atmıyorum 5 knile zevk arıyorum anladım onu dostumİşte bir daha batarsan ailenin tüm emekleri çöp ve en önemlisi de senin onların gözündeki değerin çöp olacak , bu çok ince bir çizgi ve dikkat et dost.
Haydi rast gele baskette uyisin şu anKasa 2700 oluyor 1700 basacagim 4 knediyor çekeceğim 2 kişi var takip eden dağıtımı yaparız tutarsa