- 2,976
- 5,934
- 113
Ne güzel 1 k vardi avivatorde 3 yaptım bastım iade edildi kajpelerKuponumuz iade edildi 6 tuttu kansızlık bu ya
Ne güzel 1 k vardi avivatorde 3 yaptım bastım iade edildi kajpelerKuponumuz iade edildi 6 tuttu kansızlık bu ya
Senin mi benim miModum düştü
Bir terslik olacaktı varsın bu olsun kuponun yatmasından iyidir ne edek hacıKuponumuz iade edildi 6 tuttu kansızlık bu ya
Haklısın ama benim hatam degilki handikap ters açılmasıBir terslik olacaktı varsın bu olsun kuponun yatmasından iyidir ne edek hacı
Sıkma tatlı canını ovşala patlıcanını demişler devamkeHaklısın ama benim hatam degilki handikap ters açılması
Dep mı ev mıÇeyreği 3 veya farklı yener modum düştü kasa attım gelirse biter
Lig Sorocabana Brezilya ligi 3 perr
Ev knkDep mı ev mı
Beline kuvvet 👊🏻Çeyreği 3 veya farklı yener modum düştü kasa attım gelirse biter
Lig Sorocabana Brezilya ligi 3 perr
Oran 3 var mı knkEv knk
Ben buralarda duramam dost 😁😁Sivas yenmiş @Gfbridvan1907 oynamadığım o lightning kuponu tutarsa.. 😅
3.05Oran 3 var mı knk
İns gelir reis
Şu brezilya maçını getirtelim fener maçına bakarız sonra. Herkes fenere yüklendi göztepe evinde atar daha mantıklı geldi bana kazanır oranı 1.90 şu an fenerinBen buralarda duramam dost 😁😁
Baban da mı kumarcıydı be45 TL kalmıştı gittim avivatorde 1k yaptım geldim
Gelsin basarız 2 kŞu brezilya maçını getirtelim fener maçına bakarız sonra. Herkes fenere yüklendi göztepe evinde atar daha mantıklı geldi bana kazanır oranı 1.90 şu an fenerin
Kadro güzel dost yeneriz gibiŞu brezilya maçını getirtelim fener maçına bakarız sonra. Herkes fenere yüklendi göztepe evinde atar daha mantıklı geldi bana kazanır oranı 1.90 şu an fenerin
Avivatorde çok kazanıyorum la 10 k üstü kasayla girersek 100le çıkıyorumBaban da mı kumarcıydı be