- 3,152
- 1,733
- 113
yapmiş işte çekim niye yapamiycan yoksa. guvendigin birisine ver sifreni cekim birde oyle desettirÇekim kapatma niye yapsın. No bonus değilim sitede karda değilim. 2 k attım 3 küsur çekim verecem alt tarafı. Sponsor iki yere de
yapmiş işte çekim niye yapamiycan yoksa. guvendigin birisine ver sifreni cekim birde oyle desettirÇekim kapatma niye yapsın. No bonus değilim sitede karda değilim. 2 k attım 3 küsur çekim verecem alt tarafı. Sponsor iki yere de
Aga site Sponsor ismini paylaşmak yasak mı demek ki tanıdık site ismini de paylaş nolcakYok sponsor bekliyorum bakalım maili
haydaaa aynı ben 2 hafta önce max win almıştım para bitti koda düştümParayı pic ettikten sonra girdiğim haller
Sponsor ne olur olmaz diye hiçbir sitede kullanmadığım şifre kattım ona bahane bulamaz site girip sıfırlarsa kendileridir. Sorun için mail atın dedi bende anlamadım. Para cokulecek para değil 2 attım 3 civarı çekim verecem yavHocam bence sorun sitede canli destek niye mail istiyor kendi kontrol istiyor seni oyalayıp paraya cokecekler
Burda bazı lolipoplar var siteyi yoklayan ondan demiyorumAga site Sponsor ismini paylaşmak yasak mı demek ki tanıdık site ismini de paylaş nolcak
Parayı 240k yaptım 140k harcadım 140k yalan oldu.haydaaa aynı ben 2 hafta önce max win almıştım para bitti koda düştüm
Sen sorununu paylaşıyorsun bunu çözmek sitenin işi hakkını savunBurda bazı lolipoplar var siteyi yoklayan ondan demiyorum
iyi güzel güzel benimde okadar yüksek değil 60k civarıydı hayatımın en güzel 2 haftasını geçirdim borç ödedim sağlam yedim içtim güzeldi ama son kaçınılmaz olduParayı 240k yaptım 140k harcadım 140k yalan oldu.
Ama işime yaradı baya
Onlar yapiyor bunu genelde kafasina göre o yüzden sordum ama senin olayin mail ile alakali bir durumu yok destek kaldırır bu engeli bağlan sürekliYok sponsor bekliyorum bakalım maili
Aynısı bana da oluyoriyi güzel güzel benimde okadar yüksek değil 60k civarıydı hayatımın en güzel 2 haftasını geçirdim borç ödedim sağlam yedim içtim güzeldi ama son kaçınılmaz oldu
Bir bak dmyeyapmiş işte çekim niye yapamiycan yoksa. guvendigin birisine ver sifreni cekim birde oyle desettir
Canlı destek maili beklemeniz gerekiyor diyor anasını satayım. İşlem sırasında bekleyin diyor. Bonus almadım birşey almadım 3 k için bunu yapıyorsa yandıkSen sorununu paylaşıyorsun bunu çözmek sitenin işi hakkını savun
Bilerek yapıyorlarCanlı destek maili beklemeniz gerekiyor diyor anasını satayım. İşlem sırasında bekleyin diyor. Bonus almadım birşey almadım 3 k için bunu yapıyorsa yandık
Destek mail beklemeniz lazım işlem sırasında diyip duruyor. Parayı 0 lasam 2 dk ya işleminiz bitti çekim der adilerOnlar yapiyor bunu genelde kafasina göre o yüzden sordum ama senin olayin mail ile alakali bir durumu yok destek kaldırır bu engeli bağlan sürekli
O zaman bir roll yaptırda dostluğumuz pekişsin dost 😁😁Parayı 240k yaptım 140k harcadım 140k yalan oldu.
Ama işime yaradı baya
Yok öyle de derler şimdi ip çakışması belge isterler uğraşamam. Yarına kadar beklerim olmazsa şikayet konusu açarımyapmiş işte çekim niye yapamiycan yoksa. guvendigin birisine ver sifreni cekim birde oyle desettir
Kasayı kaybetmeyi bekliyorlarsa çok beklerler yatacam şimdi. Sabah bakarım durum aynıysa şikayet açarım. Yüksekte değil. Birde sitede karda değil eksideyimBilerek yapıyorlar