Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Clientrecrictedforactionwithdraw Hatası Ne Demek Bilen Var Mı

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,228
479
83
Hocam bence sorun sitede canli destek niye mail istiyor kendi kontrol istiyor seni oyalayıp paraya cokecekler
Sponsor ne olur olmaz diye hiçbir sitede kullanmadığım şifre kattım ona bahane bulamaz site girip sıfırlarsa kendileridir. Sorun için mail atın dedi bende anlamadım. Para cokulecek para değil 2 attım 3 civarı çekim verecem yav

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,634
22,893
113
Buram buram cehalet kokuyo

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,768
4,436
113
Parayı 240k yaptım 140k harcadım 140k yalan oldu.
Ama işime yaradı baya
iyi güzel güzel benimde okadar yüksek değil 60k civarıydı hayatımın en güzel 2 haftasını geçirdim borç ödedim sağlam yedim içtim güzeldi ama son kaçınılmaz oldu

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,228
479
83
00.23 e kadar kim buraya girdiyse siteleri o yokluyor. Konu açtım hemen giriş yapmaya çalış değil mi? Eğer bu mesajı görüyorsan ailene gelmisine geçmişine küfür yemek hoşuna gidiyor demekki

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,228
479
83
Onlar yapiyor bunu genelde kafasina göre o yüzden sordum ama senin olayin mail ile alakali bir durumu yok destek kaldırır bu engeli bağlan sürekli
Destek mail beklemeniz lazım işlem sırasında diyip duruyor. Parayı 0 lasam 2 dk ya işleminiz bitti çekim der adiler

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Çekim engeli novasky iletişime geçin diyor dost