Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Clippers Dallas

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,453
939
113
şerefsiz paul george 2 sene önce son saniye soktuğu şut yüzünden 17k yatmıştı aklıma geldi yine

yigitkaymak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
282
29
28
böyle saçma maçmı olur clippers gibi yıldız şutörler 73 sayımı atmış 50 farkmı yemiş.bizim mahalle takımı 48 dakikada bu sayıyı o potaya gönderirdi.yuh

ixbrahim123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,201
1,178
113
39 da 3 üçlük attı mallar

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,453
939
113
evet betmoona 100 atıp hoşgeldin bonusu almıştım 7k falan olmuştu gece phila maçı vardı george rakipteydi işte 10 sayı farkla gerideyken tuttuğum takım olduğu için güvenip vurdum philaya zaten maçın da favorisiydi 20 30 saniye kala falan top çalıp öne geçtik maçta ilk defa sonra bu şerefsiz kaldırdı el üstü attı :D

ixbrahim123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,201
1,178
113
evet betmoona 100 atıp hoşgeldin bonusu almıştım 7k falan olmuştu gece phila maçı vardı george rakipteydi işte 10 sayı farkla gerideyken tuttuğum takım olduğu için güvenip vurdum philaya zaten maçın da favorisiydi 20 30 saniye kala falan top çalıp öne geçtik maçta ilk defa sonra bu şerefsiz kaldırdı el üstü attı :D
Hatırladım o maçı izlemiştim yazık olmuş benide yatırdı geçen Clippers lakers vardı Lakers a vermiştim yavşak bir oynadı bir oynadı göreceksin