Beyler ödenen varmı yatırım yapiyimmiAl işte kendim oynasam olmaz
Beyler ödenen varmı yatırım yapiyimmiAl işte kendim oynasam olmaz
Anaa dolandirildik laaavalla beyler ben çevirdim 500 yatırdım anapara da çevirdim çekim verdim bakiyeyi 1500 yaptılar oyunda oynatmıyor hata veriyor canlı destekte ortalarda yok herhalde dolandırıldım
Yine bakiye düzelt dedim yine bonusu ekledi arkadaş bu nasıl birseyBen ödeyeceğini bilsemde güvenip yatrmam güven yok gerçekten Ekli dosyayı görüntüle 610590Ekli dosyayı görüntüle 610591
Bu büroya güven olmazYine bakiye düzelt dedim yine bonusu ekledi arkadaş bu nasıl birsey
2 3 kişiye öderler oda sana denk gelmiş boşArkadaşlar biraz zor oldu ama çekim geldi rahatlıkla 2000i kovalayabilirsiniz
Kanki adresini vermen pek hoş değil 🤣Arkadaşlar biraz zor oldu ama çekim geldi rahatlıkla 2000i kovalayabilirsiniz
yatirimla cekim arasinda beklewme Süresi var miYatırımı olmayana 100 yatır Direk 300 çek oyunlara katılmadan Betine bitmeden alın ben çektim..
2 saate yolladı kanki Promo kodu yazmayı unutma yatırım yaparken yoksa alamazsınyatirimla cekim arasinda beklewme Süresi var mi
Kral yardımcı olsansa biDe çeksek 100 e 200 atarimYatırımı olmayana 100 yatır Direk 300 çek oyunlara katılmadan Betine bitmeden alın ben çektim..