- 6,872
- 10,914
- 113
Var mı beyler tavsiyesi olan, piyasayı bilen, bu işlerle uğraşan
Şuan nakitte bekliyorum dostum ben. Btc dışında bullishte olan yok çünkü. Etherium BTC yükselişine sessiz kaldı ve market dominansında da BTC oranı gittikçe artıyor altcoinler beklenen yükselişi henüz yapmış değil. Şuan piyasa ileriki safhada yukarı yönlü mü aşağı yönlü mü tahmin etmek zor. Uzun vadeli tutacaksan 148-150 ler ltc için güzel duruyor.Var mı beyler tavsiyesi olan, piyasayı bilen, bu işlerle uğraşan
Hocam al satla uğraşmak istemiyorum bir miktar coin almayı düşünüyorum kenarda kalsın ne kadar uygundur bu senin dediğin coinPolygonMatic düşüşte yakala bence dostum
Aynen alıp uzun vadede elimde tutmak istiyorum al sat yapmak yerine. Ltc almayı düşünüyorum ben de ama kararsızım uzak kaldım baya coin piyasasına şuan durum nedir bilmiyorumŞuan nakitte bekliyorum dostum ben. Btc dışında bullishte olan yok çünkü. Etherium BTC yükselişine sessiz kaldı ve market dominansında da BTC oranı gittikçe artıyor altcoinler beklenen yükselişi henüz yapmış değil. Şuan piyasa ileriki safhada yukarı yönlü mü aşağı yönlü mü tahmin etmek zor. Uzun vadeli tutacaksan 148-150 ler ltc için güzel duruyor.
Valla dediğim gibi yönünü tahmin etmek kolay değil. Ben 43900 den bitcoin alıp 51500 de bozdum geçen hafta. O zamandandir nakitteyim. Şuanda da 51.5k 50.5k 49.5k 48.5k seviyelerine %20 şer alım emri koydum. %20 de her halükarda nakitte bekleyeceğim. Olursa çok iyi projesi olan altcoin onlardan da sepet yapmayı düşünüyorum. ONE'yi proje olarak beğenenler var. Bende sadece 5000₺ lik çok uzun vadeli Algorand(ALGO) var o kadarAynen alıp uzun vadede elimde tutmak istiyorum al sat yapmak yerine. Ltc almayı düşünüyorum ben de ama kararsızım uzak kaldım baya coin piyasasına şuan durum nedir bilmiyorum
Bir bakayım algoya araştırayım biraz. TeşekkürlerValla dediğim gibi yönünü tahmin etmek kolay değil. Ben 43900 den bitcoin alıp 51500 de bozdum geçen hafta. O zamandandir nakitteyim. Şuanda da 51.5k 50.5k 49.5k 48.5k seviyelerine %20 şer alım emri koydum. %20 de her halükarda nakitte bekleyeceğim. Olursa çok iyi projesi olan altcoin onlardan da sepet yapmayı düşünüyorum. ONE'yi proje olarak beğenenler var. Bende sadece 5000₺ lik çok uzun vadeli Algorand(ALGO) var o kadar
.Bir bakayım algoya araştırayım biraz. Teşekkürler
Bayağı düştü oda yaValla dediğim gibi yönünü tahmin etmek kolay değil. Ben 43900 den bitcoin alıp 51500 de bozdum geçen hafta. O zamandandir nakitteyim. Şuanda da 51.5k 50.5k 49.5k 48.5k seviyelerine %20 şer alım emri koydum. %20 de her halükarda nakitte bekleyeceğim. Olursa çok iyi projesi olan altcoin onlardan da sepet yapmayı düşünüyorum. ONE'yi proje olarak beğenenler var. Bende sadece 5000₺ lik çok uzun vadeli Algorand(ALGO) var o kadar
Çok düşmedi ya 5000₺ şuan 4750₺ 4800₺ civarında. Btc dominans 50-60 lara gelir ve altcoin rallisi başlarsa yükselicek hepsi zatenBayağı düştü oda ya