- 4,414
- 1,919
- 113
Kanka swift kodu neymiş öğrendin mibakalım gelirmi havale çok ihtiyaç var ilaç gibi gelir-
Kanka swift kodu neymiş öğrendin mibakalım gelirmi havale çok ihtiyaç var ilaç gibi gelir-
destekteyim 2.sırada yazicamKanka swift kodu neymiş öğrendin mi
Kanka izin verildi gibi biseydir belki az bekle benceşerefs bunlar ya valla bide ışlem tamamlandı yazıyor fakat hesabimda yok nasıl oluyor vay beee
Çeken olmuş knk bekle bakalımyollayacaklarını sanmıyoruz ama bekliyoruz hadi bakam
gelirse bilgilendime başkan be benim gönderilmediyollayacaklarını sanmıyoruz ama bekliyoruz hadi bakam
senin işlem geçmişinde ne yazıyor suangelirse bilgilendime başkan be benim gönderilmedi
site aynı mavibete benziyor ora olsa tamamda bura bana bigarip geldi zaten bonus ya hemen çevriliyor para yatırsak gelmez a.kÇeken olmuş knk bekle bakalım
Ahahahaha aynen bana vermediler 2.5 saat sonunda ip dedilersite aynı mavibete benziyor ora olsa tamamda bura bana bigarip geldi zaten bonus ya hemen çevriliyor para yatırsak gelmez a.k
Kardesım ben slotta cevrım tamamladım bakıyemde 30 tl var sporda oynayıp 100 yapıp cekebılırmıyım?gelirse bilgilendime başkan be benim gönderilmedi
Kanka çekimleri yavaşmış 24 saat içinde geliyor dedi sabretbeklemesek iyi artık site çöp 1saatir destek cevap vermiyor kendi paramızla oynasak gelmez gelirse yemin ediyorum 20tl 1arkadasa ama gelmeyecek 2 saate yaklaştı tamamlandı denen şey nasıl hesaba gecmedi