- 15,256
- 7,578
- 113
Evooooooooo yakacan yine milleti
Evooooooooo yakacan yine milleti
Sagol kardesim de sadece ilk yarı maç sonucu ve maç sonucu serbest. 1.75 oran şartı varVila Nova-Oeste iki takımda gol atar şimdi Canlıdaki maç Libertad-3 De Febrero iki takımda gol atara gir
tabi ince ayrıntı anlayamadım haydi ozmana goleler gelsiniy2 demedim ilk yarıdan ilk golu dep atar diorum
dün iyiydi baya sohbette amaEvooooooooo yakacan yine milleti
o zaman yarını bekle akşama gel bakarız İngiltere de paran yalan olmasınSagol kardesim de sadece ilk yarı maç sonucu ve maç sonucu serbest. 1.75 oran şartı var
onun işi hep eksik yanlarımızı görmek aşıcıdır o hep aşı yapmak işi tutturduklarımızı görmez puahhahadün iyiydi baya sohbette ama
Bence 0-0 biticek gibi evo analizlerle gelince aklıma düştü bu skor onuda düşündüm yani umarım umduğumuz gibi olurr daha 70 dakka varBu maçda 1 gol olcak gibi gitti kupon
Yaktınız beeni abilerBence 0-0 biticek gibi evo analizlerle gelince aklıma düştü bu skor onuda düşündüm yani umarım umduğumuz gibi olurr daha 70 dakka var
Takılıyor abilerim birbirine oda biliyor senin analizci olduğunuonun işi hep eksik yanlarımızı görmek aşıcıdır o hep aşı yapmak işi tutturduklarımızı görmez puahhaha
Cano dur etme eyleme gelicek dedik gelmeli hadi ben bilmiyom tamam ya evo odamı bilmicek tıııı durun bi yaa ala alaaYaktınız beeni abiler
Benmi aldım milletin paralarını mkDusting yinemi sen lan @Blue's banlamadınmı şunu verdimi paraları
Yarın bu cevaba maçları yaz,o zaman baba parayı bekletiyorum ben. Unutma )o zaman yarını bekle akşama gel bakarız İngiltere de paran yalan olmasın
Siteleri sen önermedinmi biraderBenmi aldım milletin paralarını mk
Ben önerdim isimleri karıstırdim hata yaptimSiteleri sen önermedinmi birader