- 712
- 240
- 43
yedideee .s.s
ya maçı izliorum Libertad bitikleri oynuo daha bi tane tehlikeli atağı yokValla libertad bir sıfır yener o maçı ) ama bizim Newels gol yiyecek gibi tırstım
0 dan 1 olabilir artikUnutmayınız..
Vay şom agzımı sikim yedi golü inşallah yener amkyedideee .s.s
Şom agzımı sikim Newels gol yedi biri beni silksin yaa silkin beniya maçı izliorum Libertad bitikleri oynuo daha bi tane tehlikeli atağı yok
kardeşim kelimen yanlış anlaşılmalara yol açabilirŞom agzımı sikim Newels gol yedi biri beni silksin yaa silkin beni
)) silkmek la silkmek ala alaa o degil de bu Newels yener dimi lakardeşim kelimen yanlış anlaşılmalara yol açabilir
Newels yensin de amk isterse 6-5 yensin kg falan sikim de degilOlum 100 defa dedim newells kgvar oynayın
Vila Nova yensin bana,yeter. Bide şu göt Newels macı alsınVila Nova-Oeste maçı gollü geçecek baya ilk yarı 1,5 üst ve hatta ilk yarıdan kg var olacak para bu maçta
Bugün bunların rezerv maçı vardı öğlen 3 de febrero ilk yarı 1-0 yendi libertadda kırmızı gördü ikinci yarı ben kg girdim libertada dk 90 febrero penaltı kaçırdı dk 92 bidaha penaltı kazandı onuda kaçırdı yani ben zaten yatıyodum kgden ama maçta 90dan sonra 2 penaltı kalmasının tek anlamı maç maç başlarken 1-0 bitmiş zaten şimdide as takımlar 0-0 gerçekten çok ilginç imkansız bişey febreronun maçında gol olmaması en az 3 gol olması gerekiyor.Bu arada febrero demek gol demek ya yer ya atar banada çok kazandırdı ama bugün şirketlere çalışıyo anlaşılanya maçı izliorum Libertad bitikleri oynuo daha bi tane tehlikeli atağı yok
Libnertad baba yorgunBugün bunların rezerv maçı vardı öğlen 3 de febrero ilk yarı 1-0 yendi libertadda kırmızı gördü ikinci yarı ben kg girdim libertada dk 90 febrero penaltı kaçırdı dk 92 bidaha penaltı kazandı onuda kaçırdı yani ben zaten yatıyodum kgden ama maçta 90dan sonra 2 penaltı kalmasının tek anlamı maç maç başlarken 1-0 bitmiş zaten şimdide as takımlar 0-0 gerçekten çok ilginç imkansız bişey febreronun maçında gol olmaması en az 3 gol olması gerekiyor.Bu arada febrero demek gol demek ya yer ya atar banada çok kazandırdı ama bugün şirketlere çalışıyo anlaşılan
La,yeter sikecem libertadı yorgunsa siktirsin gitsin uyusunLibnertad baba yorgun