1 Kas 2019 #21 Bartum Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 639 253 63 mk25000' Alıntı: Kardeşim isterseniz hesabına dumanbet ten 20 tl göndereyim Genişletmek için tıkla ... Öyle imkanın varmı varsa güzel olur belki 100 ıra falan yapar alirim
mk25000' Alıntı: Kardeşim isterseniz hesabına dumanbet ten 20 tl göndereyim Genişletmek için tıkla ... Öyle imkanın varmı varsa güzel olur belki 100 ıra falan yapar alirim
1 Kas 2019 #22 Bartum Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 639 253 63 Larksan' Alıntı: Dostum git icra dairesine çalışmıyorum diye beyanda bulun işe başladığım zaman ödemeye yaparım de bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... Benim üstüme bişey yokta ailemin evindeyim bizimkilerle aramız açıldı evde biraz
Larksan' Alıntı: Dostum git icra dairesine çalışmıyorum diye beyanda bulun işe başladığım zaman ödemeye yaparım de bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... Benim üstüme bişey yokta ailemin evindeyim bizimkilerle aramız açıldı evde biraz
1 Kas 2019 #23 L Larksan Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 1,053 239 63 Bartum' Alıntı: Benim üstüme bişey yokta ailemin evindeyim bizimkilerle aramız açıldı evde biraz Genişletmek için tıkla ... Takma kafana birşey olmaz üstüne birşey yoksa dediğimi yap oyle durur o işe girene kadar
Bartum' Alıntı: Benim üstüme bişey yokta ailemin evindeyim bizimkilerle aramız açıldı evde biraz Genişletmek için tıkla ... Takma kafana birşey olmaz üstüne birşey yoksa dediğimi yap oyle durur o işe girene kadar