olmazsa kredi çek onu da atBüyük risk al tek maç 2 orana at gitsin kasayı
Madem bunları biliyorsun sen niye forumdasin ya da burdasınbi kaç hafta oynama da görelim 100 mü kalıyor don mu kalıyor
göz ucuyla dahi kumara bakıp dahil oluyorsan
mahvolacaksın! herkes gibi.
o yüzden boş muhabbeti geçin.
yeni başlayan gençlerde bu sürekli bilmiş gibi konu açması,her fırsatta para hesabı yapmaya çalışması,ben batmayacam ben zekiyim, hesaplıyorum ayakları. geçin bunları.
tek gerçek, forum vb, kumarla alakalı zerre ne varsa tekte silip atmaktır. varlığından bihaber olmaktır.
kumar nesil dinlemez,zeka dinlemez!
kumarın sonu sefalettir.
silin her şeyi ve çekin gidin.bunu yapamayan benim gözümde mutlak kaybedendir, gün görmeyendir. gerisi bahanedir, çocukluktur.
daha şeytanla karşılaşmadınız.
Şeytanla anlaşma olmaz.
dediğimi yap, yaptığımı yapma.Madem bunları biliyorsun sen niye forumdasin ya da burdasın
Söylemesi kolay geliyor da yapmasi meseledediğimi yap, yaptığımı yapma.
benden bahsetmiyoruz.
190 ile 200 arasında uçurum yok. Adı üstünde kumar. Bir saatte 200k kazanan 5 saatte 300k veriyor geri. Bir kere kazanınca devamı gelecek sanıyorsun. Hatta bazen bir kazanç süresi oluyor. 3 5 hafta full kazanç. Sonra bir günde kazandığının mislini veriyorsun.Öğrenci adamız 24 haziran günü 190binlere çıkmışken 24 hazirandan bu yana toplam 90 bin TL kaybettim sadece EURO2024 maçlarında.200bin hedefim varken 100binlere geri düştüm şu son 7 günde psikolojimi alt üst ettiler 7 günde 90 BİN kaybettiğim aklıma geldikçe deli oluyorum sinir oluyorum.Allah belasını versin bu euro2024 maçlarının başka birşey demiyorum.İçimde kalmasın öyle bi anlatayım dedim.Bukadar iyi giderken son 7 günde her bastığımın yatması insanı delirtti.Şimdi diyenler olacak ben - bilmem kaçtayım borç harç vs de işte nebiliyim bu bile benim psikolojimi alt üst etmeye yetti yani.
Birine 0-3 Skor diğerine 1-2 skor oynasaydı da 1.5 milyon olurdu. Maç bittikten sonra şöyle böyle demenin anlamı yok Halanın bıyığı olsa amcan olurduHollanda ve Türkiye maçına 11.5 üst korner deseydin şuan o 90 k 400 k olmuştu. İkisinin toplam oranı 4 ü geçiyordu
Benimki gelebilecek tahmindi seninki varsayımBirine 0-3 Skor diğerine 1-2 skor oynasaydı da 1.5 milyon olurdu. Maç bittikten sonra şöyle böyle demenin anlamı yok Halanın bıyığı olsa amcan olurdu