Ödeme yapıyormu yani diyecektim kendi yazmış tel öyleNeyi kime ödüyorsun çekim mi yapacaksın
Ne dediler de kapattılar
300 TL yaptım elektronik spor geçerli değil dediler halbuki öyle biseu dememislerdi sonra bakiyeyi sildiler baktım yuklemiuorlar watsap dan rahatsız ettim bakiyeyi niye sildiniz diye hesabı kapattilarNe dediler de kapattılar
Bakalım ben hiç ses etmiyecem Bi süre çekim yatırım da yok sitede daha300 TL yaptım elektronik spor geçerli değil dediler halbuki öyle biseu dememislerdi sonra bakiyeyi sildiler baktım yuklemiuorlar watsap dan rahatsız ettim bakiyeyi niye sildiniz diye hesabı kapattilar
Aynen öyle yqp ses çıkarma kardeşim belki yatirirlar snaaBakalım ben hiç ses etmiyecem Bi süre çekim yatırım da yok sitede daha
Aynen öyle yqp ses çıkarma kardeşim belki yatirirlar snaaBakalım ben hiç ses etmiyecem Bi süre çekim yatırım da yok sitede daha
Ben 250 yaptım normal çıkış yapıp gireyim dedim giremiomCanlı desteği beklerken otomatik eklenmiş.E spor almadim normal Beyaz Rusya falan liglere aldım.İlk maç geldi biri yarın bakalım ne olacak
ciddi misinBen 250 yaptım normal çıkış yapıp gireyim dedim giremiom
Vallaha çıkmadan öncede şifreyi değiştirdim yanlış olmasi imkansızciddi misin
İnşallah alırsın reisPara çekme açılmış verdik bakalım talep bi umut