- 1,520
- 689
- 113
abi EGT sahte ya.
1000 yaptım da 100 yatırmakla şüpeliyim öder mi ödemez mi bilemedim kiÇeken yok mu hala burda
Öder devamlı oynadıgım sıte sadece kat kuralı var eğt de de sureklı jackpot düşüyo haberınız olsun sımdı gelırler sıte adamı derler bırıncısı kadınım ıkıncısı ekran görüntüsü atarım sıte adamı degılım devamlı oynadıgım bı sıte1000 yaptım da 100 yatırmakla şüpeliyim öder mi ödemez mi bilemedim ki
Bende yaptım ama para olmadığı için daha atamadım bekliyorum hala dost1000 yaptım da 100 yatırmakla şüpeliyim öder mi ödemez mi bilemedim ki
Şuan yatırdım çekim verdim gelirse yazarımBende yaptım ama para olmadığı için daha atamadım bekliyorum hala dost
Çekim geldiÖder devamlı oynadıgım sıte sadece kat kuralı var eğt de de sureklı jackpot düşüyo haberınız olsun sımdı gelırler sıte adamı derler bırıncısı kadınım ıkıncısı ekran görüntüsü atarım sıte adamı degılım devamlı oynadıgım bı sıte
Ben sana 100 veririm kardeşim kimlikli selfie at yüzün net görülcek şekilde sonra kimliğin arkadaşını at en sonunda e devletten ikametgah belgesi at ıbani gönder.Şimdi 100 bulunacakta nerde Ekli dosyayı görüntüle 644359
Namusunuda istermisin kanka 100 lira için :dBen sana 100 veririm kardeşim kimlikli selfie at yüzün net görülcek şekilde sonra kimliğin arkadaşını at en sonunda e devletten ikametgah belgesi at ıbani gönder.
100 lira icin adamlar sitelere selfie gönderiyor ben istemişim çok mu sitede ıllagal ne amaçla kullanacakları belli değilNamusunuda istermisin kanka 100 lira için :d
Kadın olduğun belli bir cümle ile anlatılacak konuyu destan yazar gibi yazmışsınÖder devamlı oynadıgım sıte sadece kat kuralı var eğt de de sureklı jackpot düşüyo haberınız olsun sımdı gelırler sıte adamı derler bırıncısı kadınım ıkıncısı ekran görüntüsü atarım sıte adamı degılım devamlı oynadıgım bı sıte