- 71,314
- 43,852
- 113
Yok la kendimde olmayanı mı bilmicemBilemezsinn onu
Yok la kendimde olmayanı mı bilmicemBilemezsinn onu
Ben bi ara iki kere qittim qeldmOteki dunyayi gorupte gelenmi olmuski boyle seyler soyleniyor yaziliyor
Hem qariban hem şeyi büyük😂Kanma böyle le şeylere kuzum
Tamam hasa Allah i sorgulamam inancim tamda ben sen okadar dualar ediyruz hicbiri gerceklesmiyr o ur dunyadada ya onlar bey gibiyse gidip gelen varmiTmm eyv ama Allah bi yerdende cıkarıo cıkaracakta cok canlı orneqi var bunların
Evdekiler olmassa bitleneriz 😂Ne dolar olcak sende ikimizde aç geziyok
Valla sormaEvdekiler olmassa bitleneriz 😂
Haram parasız zenqiin olmaz ..Tamam hasa Allah i sorgulamam inancim tamda ben sen okadar dualar ediyruz hicbiri gerceklesmiyr o ur dunyadada ya onlar bey gibiyse gidip gelen varmi
Tmm sormam 😂😂Valla sorma
Uykudan kalktım melemen yanona çay miss karnım tok sırtım pek bi uykum var smdi tekrar uyurum😂Sigara içmekten ciğerim soldu açım üşeniyorum gece yemeğe başlayınca kendimi durduramıyorum çok yiyorum sonr da midemi bozuyor napsak ak
Hadi Allah Rahatlık versinBen kacar bu sefer hadi sizde yatin yapacak birsey yok hersey akisinda gencler kib
SizedeHadi Allah Rahatlık versin
Melemen ne la menemen olmasın o ak, acıktırma beni daha ds telefonu kemircem açlıktan fare gibi 🐀 🐀Uykudan kalktım melemen yanona çay miss karnım tok sırtım pek bi uykum var smdi tekrar uyurum😂
EyvvSizede
Dayım iyi sabahlar daha yat artık bu saate neden kalıyonİyi sabahlar arkadaslar
Sanane ben ole seviom belki 😂😂Melemen ne la menemen olmasın o ak, acıktırma beni daha ds telefonu kemircem açlıktan fare gibi 🐀 🐀
Of sıkılıyom laSanane ben ole seviom belki 😂😂
Töbe masada yokki cıkım oynayımOf sıkılıyom la