- 71,314
- 43,852
- 113
Kırmızıyı yiyen golü atar
Kaxanman onemlı dogerı nasıpArkadaşlar çekim verecem hedefe 80 tl ile ulaştık destekleyen herkese tsk ederim ilk kuponu beğenin ordan isimleri alıp 2 kişi online çekiliş yapacam rollinglere yine devam edecem
Kral şimdi sonradan kazanınca gelenler de olur başından beri beğenen ve takip edenlerde yapsan daha iyi olur benceArkadaşlar çekim verecem hedefe 80 tl ile ulaştık destekleyen herkese tsk ederim ilk kuponu beğenin ordan isimleri alıp 2 kişi online çekiliş yapacam rollinglere yine devam edecem
Begenen begenmıstır cek gıtsınHaydi beyler 20:15 e kadar beğenmeyen kalmasın ilk paylaşımı dediğim gibi korkanın çocuğu olmaz
Daım olsunÇekim sizler için verildi sıfırdan tekrardan Rolling yapabilirim bu kez hedef 500 an itibari ile 500 tl geldiEkli dosyayı görüntüle 275274
Geldıyse cek nasıbımız varsa bızde kasa kasarızÇekim sizler için verildi sıfırdan tekrardan Rolling yapabilirim bu kez hedef 500 an itibari ile 500 tl geldiEkli dosyayı görüntüle 275274
TebriklerÇekim sizler için verildi sıfırdan tekrardan Rolling yapabilirim bu kez hedef 500 an itibari ile 500 tl geldiEkli dosyayı görüntüle 275274
Bakalım nasıp varmıTmm ekran aldim toplam 8 kisi
Bol şanslarSelam dostlarım hedef 1000 tl gelirse 2 kişiye 50 tl benden vur patlasın çal oynasın heytttt
atın ulen gavurun dölleri Ekli dosyayı görüntüle 275224
Dm kapalı dostArkadaşlar kimse kırılmasın tarafsız bir çekiliş yaptım toplam 8 kişi 2 kişi 50 1 kişi yedek kazanan arkadaşları tebrik ederim özelden papara no yazsınlar yedek beklemede kalsın 1 kişi bulamazsak ona yazarım hesabına para gelenler aldığına dair yazsin lütfen devamı gelecek birazdan yine deneyecem
YazdimDm kapalı dost
@Explosen16Arkadaşlar kimse kırılmasın tarafsız bir çekiliş yaptım toplam 8 kişi 2 kişi 50 1 kişi yedek kazanan arkadaşları tebrik ederim özelden papara no yazsınlar yedek beklemede kalsın 1 kişi bulamazsak ona yazarım hesabına para gelenler aldığına dair yazsin lütfen devamı gelecek birazdan yine deneyecem