- 1,915
- 589
- 113
Boş lans
Pasam sana ulasamadim dm kapalı başka bir arkadaşa yollamak zorunda kaldım kusura bakma bidakineBura noldu
Ne kazandim ki demesen daha iyidi 😱🤣Pasam sana ulasamadim dm kapalı başka bir arkadaşa yollamak zorunda kaldım kusura bakma bidakine
Begenen takio etmez dost. Sen takip edenlere gonder benceİlk paylaşımı begenmeyi unutmayın Rolling sonuclandigi an o anki begenenlerden çekiliş yapacam kimse demesin kendi adamına yolluyor diye Allah şahittir burda kimseyi tanimiyorum bende yalan yok amaç hep beraber kazanalım
Moralim bozuldu bakİlk paylaşımı beğenin bakın final maçı şuan gol geldiği an begenenleri hemen ss alacam ona göre
Pasam sıkıntı yok paylaşımı begenler arasında seçiyorum haksızlık olmasın en mantiklisiBegenen takio etmez dost. Sen takip edenlere gonder bence
Bol sanslarHaydi gelsin FINALEkli dosyayı görüntüle 275305
Bol şanslarTekrar selamın aleykum dostlarım Kasa 82.85 tl Hedef 500 tl 1 kişiye 50 tl benden heytt haydi başlayalım Ekli dosyayı görüntüle 275288
Sağlık olsun kralOlmadı arkadaşlar herkese iyi akşamlar başka sefere ins @Shellac konu kilit