criticdamage01
Never forget your past. He is your best teacher...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
- 1,297
- 1,253
- 113
Bol şanslarİlk kupon kazandı...!! Devam 2 ci maç ile.. Savunn depppp yeme atmada...
Ekli dosyayı görüntüle 272360
Bende onu sezdimm dep köpek gibi savunuyor ilk maç erken bitseydi daha yüksekden alırdım oranı ilk yarı bakalım1-1 lik maç bu nerede görsem tanırım
Dk52 0-1 skorİlk kupon kazandı...!! Devam 2 ci maç ile.. Savunn depppp yeme atmada...
Kısmet işi dostBende onu sezdimm dep köpek gibi savunuyor ilk maç erken bitseydi daha yüksekden alırdım oranı ilk yarı bakalım
Ve dakikayı 54 yaptıkDep savunma yapmasa bu maç 3.5 üste gider dep yenilmemek için kaleye otobüs çekmek zorunda tabi futbol belli olmaz
Bol şanslarİlk kupon kazandı...!! Devam 2 ci maç ile.. Savunn depppp yeme atmada...
Şans denemesi yaptık ufak bir hem benim ilk rollingim hem keyif alıyorum hem sizler içinde heyecan kazanırsakda paylaşıyoruz Hayat paylaşınca birlikte güzel ben kazancıkça sizlere daha çok dağıtacağımEv sahibi tehlike nokta frikik
Ve dakikayı 54 yaptık
Altın en acı yanı ne biliyormusun lanet dk ların geçmemesi her an gol olacakmış psikolojisi altı her adam kaldıramaz.. Ben altı çok farklı sevdim.. zor oldugu için sisteme karşı oldugu için ve herkesin oynamaya g...tü yemedigi içinKuru gol mol olmasın
Harikasın diyelimŞans denemesi yaptık ufak bir hem benim ilk rollingim hem keyif alıyorum hem sizler içinde heyecan kazanırsakda paylaşıyoruz Hayat paylaşınca birlikte güzel ben kazancıkça sizlere daha çok dağıtacağım
Gol beklemekten daha stresli vallaAltın en acı yanı ne biliyormusun lanet dk ların geçmemesi her an gol olacakmış psikolojisi altı her adam kaldıramaz.. Ben altı çok farklı sevdim.. zor oldugu için sisteme karşı oldugu için ve herkesin oynamaya g...tü yemedigi için
Kardeş şu an için zaman su gibi akıyor maçtaAltın en acı yanı ne biliyormusun lanet dk ların geçmemesi her an gol olacakmış psikolojisi altı her adam kaldıramaz.. Ben altı çok farklı sevdim.. zor oldugu için sisteme karşı oldugu için ve herkesin oynamaya g...tü yemedigi için