Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling criticdamage01 / Kasa 100 Hedef 600

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38,702
20,190
113
Dk 51 0-1 kuruyun

criticdamage01

Never forget your past. He is your best teacher...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,297
1,253
113
Dep savunma yapmasa bu maç 3.5 üste gider dep yenilmemek için kaleye otobüs çekmek zorunda tabi futbol belli olmaz :)

criticdamage01

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,297
1,253
113
Ev sahibi tehlike nokta frikik
Şans denemesi yaptık ufak bir :) hem benim ilk rollingim hem keyif alıyorum hem sizler içinde heyecan kazanırsakda paylaşıyoruz Hayat paylaşınca birlikte güzel :) ben kazancıkça sizlere daha çok dağıtacağım

criticdamage01

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,297
1,253
113

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,350
9,955
113
Şans denemesi yaptık ufak bir :) hem benim ilk rollingim hem keyif alıyorum hem sizler içinde heyecan kazanırsakda paylaşıyoruz Hayat paylaşınca birlikte güzel :) ben kazancıkça sizlere daha çok dağıtacağım
Harikasın diyelim

Gfbridvan1907

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,974
7,898
113
Altın en acı yanı ne biliyormusun lanet dk ların geçmemesi her an gol olacakmış psikolojisi altı her adam kaldıramaz.. Ben altı çok farklı sevdim.. zor oldugu için sisteme karşı oldugu için ve herkesin oynamaya g...tü yemedigi için :) :)
Gol beklemekten daha stresli valla

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,350
9,955
113
Altın en acı yanı ne biliyormusun lanet dk ların geçmemesi her an gol olacakmış psikolojisi altı her adam kaldıramaz.. Ben altı çok farklı sevdim.. zor oldugu için sisteme karşı oldugu için ve herkesin oynamaya g...tü yemedigi için :) :)
Kardeş şu an için zaman su gibi akıyor maçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...