- 99
- 31
- 28
Ahahahaha sağlık olsun kardo varsa alıp değerlendiren ne mutlu banaVay agacım benim konuyu açan sensin alamayan sensin
Ahahahaha sağlık olsun kardo varsa alıp değerlendiren ne mutlu banaVay agacım benim konuyu açan sensin alamayan sensin
Adammmm eyvallah dostAhahahaha sağlık olsun kardo varsa alıp değerlendiren ne mutlu bana
Nasıl yani hesabı bloke ediyorlar ? Bilgi aliyorlar ?Arkadaşlar üye olmayın hesabı bloke ediyorlar bilginisi alıyor şerefsizler bna öle yapıldı az önce bnden demesi
Neyden engellendi. Bazen ağır giriyor siteye ben şuan giriş yapabiliyorum. Spinleri cevirdim bakiye 2000 oldu 200 çekim talebi verdim. Henüz işleme alinmadi bakiyede duzenlenmedi ama girişte bir problem yok bende. Neyi engelledi onu anlamadimBilmiyorum bı anda engellendi uye oldum şerefsizler yeni üye olmayın derim ben
yani sen,n bilgilerini satıyorlar demek istiyorNasıl yani hesabı bloke ediyorlar ? Bilgi aliyorlar ?
Benim bilgilerimi kime satıyor. Her sitede bilgimiz varyani sen,n bilgilerini satıyorlar demek istiyor
ki haklıda
kardeşim siteye üye oldum ilk defa gördüm ki deneme bonusu alanbiri değilim sürekli ip dediBenim bilgilerimi kime satıyor. Her sitede bilgimiz var
Hiçbiri satmiyorda bu mu satıyor. Haklida diyorsun
Ne 100 u şuan piyasadaki her siteye uyeyiz neredeyse. Yani bilgi mi kalmış vermedigimiz. Bunlarda eksik kalmasınadam en az 100 siteye üyedir hala bilgi diyor la kalmadı o gizlilik falan artık
Konuşuyor işte dost adamlar kimlikli selfie at 500 göndericez deseler atar burda bilgilerimizi çalıyorlar dıyorNe 100 u şuan piyasadaki her siteye uyeyiz neredeyse. Yani bilgi mi kalmış vermedigimiz. Bunlarda eksik kalmasın
Ben 50 spine selfie attim mq 50 kat cevrimi vardi 😅😅Konuşuyor işte dost adamlar kimlikli selfie at 500 göndericez deseler atar burda bilgilerimizi çalıyorlar dıyor
şu çok konuşanlara sor övüp bitiremedikleri siteye neden girilmiyor diyeSiteye gire bilen varmı
Kimlikli selfie işi sakat ama ayık olmak lazımKonuşuyor işte dost adamlar kimlikli selfie at 500 göndericez deseler atar burda bilgilerimizi çalıyorlar dıyor
ne oldu siteye sen bilirsinadam en az 100 siteye üyedir hala bilgi diyor la kalmadı o gizlilik falan artık