- 956
- 630
- 93
Erdoğan: "29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz."
Forumda siyasi tartışma yasaktırBaşka ülkeler tam kapanma yaparken ülkesine destek paketleride açıkladı bizde sadece tam kapanma. Sonumuz hayır olsun.
yaptilar ekonomik destek yok diye gormedinmiBaşka ülkeler tam kapanma yaparken ülkesine destek paketleride açıkladı bizde sadece tam kapanma. Sonumuz hayır olsun.
Siyasi tartışma yapmadım reis sadece fikrimi beyan ettim. Kimseyle tartışmaya girmem, sevmemde. Sadece ülkece inşallah iyi olur durumumuz dedimForumda siyasi tartışma yasaktır
Inşallah brom ya. Gidişat hiç iyi değil ülkede hiçSiyasi tartışma yapmadım reis sadece fikrimi beyan ettim. Kimseyle tartışmaya girmem, sevmemde. Sadece ülkece inşallah iyi olur durumumuz dedim
Lütfen ona da kizmayin. Türkiye şartlarında insanın bu tarz konulara girmesi çok normal, milyonlarca insan bu ay ek geliri olmadan yaşamaya çalışıcak herkes çok gergin hem siyasi hem hastalık yüzünden. Çok bilmiş gibi verilen kararı eleştirmek istemiyorum çünkü gerekli ama ekonomik açıdan da birilerinin bizden önce düşünüp bazı şeyler uygulayip bizi şaşırtsa, kötü mü olur Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah diğer ülkeler gibi bu beladan tez zamanda kurtuluruz. Kıyıda köşede ufacik birikimi olmayan insanlar kimse yardım etmezse, virüsten ölmezse açlıktan...Forumda siyasi tartışma yasaktır