- 6,389
- 4,075
- 113
Selam kardeş çekirgelli nedir sende bi onu açıklar mısın .italyan çekirgesi mi oluyor?Cümleten merhabalar foruma yeni katıldım
Size zahmet ney serbest ney deil soylermisiniz
Selam kardeş çekirgelli nedir sende bi onu açıklar mısın .italyan çekirgesi mi oluyor?Cümleten merhabalar foruma yeni katıldım
Kardeşim sayın @Başkan başkanımız sadakata önem verir başkana ve yonetime sevgi saygı buradaki arkadaşlarla iyi gecinmek hepsi bu sana kötü olana kötü olacan sana 1 adim kosana 100 adim koşacan.Cümleten merhabalar foruma yeni katıldım
Shadow neSelam kardeş çekirgelli nedir sende bi onu açıklar mısın .italyan çekirgesi mi oluyor?
Gölge 😀Shadow ne
Anlamadım abiKaçıncı hesabın
Ömer baba diyor ki ; çekirgelli bu kaçıncı sıçrayışın?Anlamadım abi
Reisler siz ne yaşıyorsunuz ciddenÖmer baba diyor ki ; çekirgelli bu kaçıncı sıçrayışın?
Yok öyle bir şey küfür ettik bizde banlandık geçen gün görünce banlarlar yönetime bildir var orda yönetime bildir ilk görevini tamamla
Banladı shellcy diye biriYok öyle bir şey küfür ettik bizde banlandık geçen gün görünce banlarlar yönetime bildir var orda yönetime bildir ilk görevini tamamla
İlk gunden banlanacan shellcy ne mkahsjakajbaabjajahzhsbannzbBanladı shellcy diye biri
Ne bilem benİlk gunden banlanacan shellcy ne mkahsjakajbaabjajahzhsbannzb