- 5,845
- 5,184
- 113
B3n de yapamadim la murat agabeyde is 😂😂Geldim buradayım dost biz yapamadık sen yap
B3n de yapamadim la murat agabeyde is 😂😂Geldim buradayım dost biz yapamadık sen yap
Dost olmuyor ya anlamadım sebebini ne oynasak gelmio. Meleğe versek şeytan kazanıyor kıvamında şuan şanssızlığımız. Senin ne durumdaEyvallah dost sana da bol sans gece yine roll yaptığını gördüm ama sonunu göremedik son durumlar nasıl
Sabah ridoyla benim kaybeden kuponlari takip etseydin sukur ederdin yeminleDost olmuyor ya anlamadım sebebini ne oynasak gelmio. Meleğe versek şeytan kazanıyor kıvamında şuan şanssızlığımız. Senin ne durumda
22 dakkaya bana roll yaptırmazsan kafa üstü kayalıklara atlayacamHahahaha intihar zincirine soktu bizi ustsd 😅
Canlidan duzelttir abi limit degil oSiteye atar atmaz limit yedim amk clienrestricted action bey filan bisiler diyo
Oyle bi yetkim olsa keske. Hep kendime yaptiririm sjshshshs22 dakkaya bana roll yaptırmazsan kafa üstü kayalıklara atlayacam
Valla bizde de farklı değil bugün ödenecek 25 k borç var cepte metelik yok nasip bakalım cikariz bir yerden slot bizi bitiriyor maçlarda aslında sağlam kaldırıyorum ama gorurup ya dedeye ya prensese verip geliyoruz ee şeker zaafimiz da var tabiDost olmuyor ya anlamadım sebebini ne oynasak gelmio. Meleğe versek şeytan kazanıyor kıvamında şuan şanssızlığımız. Senin ne durumda
Bol şanslar
Canlıya bağlan düzeltirler. Müşteri eylem için kisirlandi uyarısı genelde direkt çekim zorunlulugu olan nakit bonus hediye vs eklenince oluyor. Eskiden biletten çıkıyordu mesela betplayde 500, cekiodum sonra yatirinca aynı uyarıyi verirdiSiteye atar atmaz limit yedim amk clienrestricted action bey filan bisiler diyo
Canlı desteğe yazarsan açarlarSiteye atar atmaz limit yedim amk clienrestricted action bey filan bisiler diyo
Aynen oyleCanlıya bağlan düzeltirler. Müşteri eylem için kisirlandi uyarısı genelde direkt çekim zorunlulugu olan nakit bonus hediye vs eklenince oluyor. Eskiden biletten çıkıyordu mesela betplayde 500, cekiodum sonra yatirinca aynı uyarıyi verirdi
Slot yine bisekilde hiç ummadığın bir anda verir sana dost güzel bişeyValla bizde de farklı değil bugün ödenecek 25 k borç var cepte metelik yok nasip bakalım cikariz bir yerden slot bizi bitiriyor maçlarda aslında sağlam kaldırıyorum ama gorurup ya dedeye ya prensese verip geliyoruz ee şeker zaafimiz da var tabi
Canlidan duzelttir abi limit degil o
Canlı desteğe yazarsan açarlar
Bak bak hepsi konusunda uzman yeter ki sen sorCanlıya bağlan düzeltirler. Müşteri eylem için kisirlandi uyarısı genelde direkt çekim zorunlulugu olan nakit bonus hediye vs eklenince oluyor. Eskiden biletten çıkıyordu mesela betplayde 500, cekiodum sonra yatirinca aynı uyarıyi verirdi
Haahahahshshs harikaBak bak hepsi konusunda uzman yeter ki sen sor
Genelde büyük vurgunlari slottan yapıyoruz da işte zamanlama güzel olsa iyi olurSlot yine bisekilde hiç ummadığın bir anda verir sana dost güzel bişey
@Calypso13 dostum benden gördü yazdı hemenBak bak hepsi konusunda uzman yeter ki sen sor
Borç kapansın da büyük vurgun yapmış gibi rahat olur zaten kafa dostGenelde büyük vurgunlari slottan yapıyoruz da işte zamanlama güzel olsa iyi olur
Ilkin ben yazmisim. Sonrakiler beni taip etmis.@Calypso13 dostum benden gördü yazdı hemen