Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Cutamaniac / Kasa 1K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,701
17,019
113
Eyvallah dost sana da bol sans gece yine roll yaptığını gördüm ama sonunu göremedik son durumlar nasıl
Dost olmuyor ya anlamadım sebebini ne oynasak gelmio. Meleğe versek şeytan kazanıyor kıvamında şuan şanssızlığımız. Senin ne durumda

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,486
20,533
113
@Cutamaniac dost vaziyet işin içinden cikamadin vereyim bir maç baş gel de bu gençlerin zararını çıkar bari :) vaziyet hepsi patates olmuş

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,486
20,533
113
Dost olmuyor ya anlamadım sebebini ne oynasak gelmio. Meleğe versek şeytan kazanıyor kıvamında şuan şanssızlığımız. Senin ne durumda
Valla bizde de farklı değil bugün ödenecek 25 k borç var cepte metelik yok nasip bakalım cikariz bir yerden slot bizi bitiriyor maçlarda aslında sağlam kaldırıyorum ama gorurup ya dedeye ya prensese verip geliyoruz ee şeker zaafimiz da var tabi :)

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,701
17,019
113
Siteye atar atmaz limit yedim amk clienrestricted action bey filan bisiler diyo
Canlıya bağlan düzeltirler. Müşteri eylem için kisirlandi uyarısı genelde direkt çekim zorunlulugu olan nakit bonus hediye vs eklenince oluyor. Eskiden biletten çıkıyordu mesela betplayde 500, cekiodum sonra yatirinca aynı uyarıyi verirdi

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,845
5,184
113
Canlıya bağlan düzeltirler. Müşteri eylem için kisirlandi uyarısı genelde direkt çekim zorunlulugu olan nakit bonus hediye vs eklenince oluyor. Eskiden biletten çıkıyordu mesela betplayde 500, cekiodum sonra yatirinca aynı uyarıyi verirdi
Aynen oyle

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,701
17,019
113
Valla bizde de farklı değil bugün ödenecek 25 k borç var cepte metelik yok nasip bakalım cikariz bir yerden slot bizi bitiriyor maçlarda aslında sağlam kaldırıyorum ama gorurup ya dedeye ya prensese verip geliyoruz ee şeker zaafimiz da var tabi :)
Slot yine bisekilde hiç ummadığın bir anda verir sana dost güzel bişey

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,486
20,533
113
Canlidan duzelttir abi limit degil o
Canlı desteğe yazarsan açarlar
Bak bak hepsi konusunda uzman :) yeter ki sen sor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...