- 159
- 41
- 28
Türkçe dil varmı
Çevrimi nerde yapıyoruz eklendi ama slotta gözükmüyor bakiyeCyberbingo.com adresinde mail aktivasyonu yaptıktan sonra 25$ geliyor. Çevrim biraz çok Bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 642545
Ben sordum yatırım şartlı RN az 25$ yatirimli çekim işlemi için de kimlik bilgisi ve ikametgah istyorlar boşuna yorulmayin diye önden sordum yine de bol şans.Cyberbingo.com adresinde mail aktivasyonu yaptıktan sonra 25$ geliyor. Çevrim biraz çok Bol şans
Cyberbingo yeni üye oldum giriş bilgilerim her sitede aynı olduğu gibi aklımda ama müşteri hizmetleri hesabınız kapatıldı dedi önlü arkalı kimlik istedi kimlikle beller yapmaz bunlar bence uzak durun 3 kuruş alalım derken başımıza gelmeyen kalmaz dikkat edinCyberbingo.com adresinde mail aktivasyonu yaptıktan sonra 25$ geliyor. Çevrim biraz çok Bol şans
Benim de hesabımı kapatıp kimlik ikametgah istedilerCyberbingo yeni üye oldum giriş bilgilerim her sitede aynı olduğu gibi aklımda ama müşteri hizmetleri hesabınız kapatıldı dedi önlü arkalı kimlik istedi kimlikle beller yapmaz bunlar bence uzak durun 3 kuruş alalım derken başımıza gelmeyen kalmaz dikkat edin