- 5,176
- 4,602
- 113
Eyv dostumHocam kesinlikle faydası var yani bu bir hastalık gözüyle bak tedaviside psikologların vereceği yöntemlerde.. kendini iyi bak en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah... selametle
Eyv dostumHocam kesinlikle faydası var yani bu bir hastalık gözüyle bak tedaviside psikologların vereceği yöntemlerde.. kendini iyi bak en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah... selametle
Dediğin lafa bak bu durumda olan bir kişiye sonun intihar gibi duruyor denir mi? Allah sana akıl fikir versin, açıkca soyleyim kişi kendinden bilir işi, inşallah sen bu duruma düşmezsin çok dikkat et, düşersen intihar edeceğin aşikar...Kumar kokainden fazla adrenalin hormonu salgıladığı için insan beyni sürekli oynamak istiyor umarım bırakırsın dostum sonun intihar gibi duruyor bu gidişle
senin ben ağzınıDediğin lafa bak bu durumda olan bir kişiye sonun intihar gibi duruyor denir mi? Allah sana akıl fikir versin, açıkca soyleyim kişi kendinden bilir işi, inşallah sen bu duruma düşmezsin çok dikkat et, düşersen intihar edeceğin aşikar...
dur la yanlış şeyi alıntılamışımsenin ben ağzını
yok doğru şeyi alıntılamışımdur la yanlış şeyi alıntılamışım
Bende ne diyo bu diyorumdur la yanlış şeyi alıntılamışım
beynim yandi knk sen anladım intihar edersin diyen gavata ayar oldumBende ne diyo bu diyorum