Tebrikler
2020 nin kuponu kardeş ne tebriği : )))Tebrikler
Kupona deil çekime tebrik ederim dedim 🤣🤣🤣2020 nin kuponu kardeş ne tebriği : )))
Kardesim 37 yasinda adamsin gozunu sevdigim adami.neden 2 yillik konuda paylasirsin cekimini?magnumbetin cekim paylas sayfasi var zaten.ayrica bu konuyu bulmayi nasil becerdin bu cok zor bi is be
2 yılı devirecek reis yokmu bi beraberliğimiz gelsin artık 😀Zoru severim 🧐 Kolayı herkes yapar @Shellac
@Magnumbet Destek beni bos vaatlerle kandirdin sana etiket attim cvp bile yazmadin be 😔Kardesim 37 yasinda adamsin gozunu sevdigim adami.neden 2 yillik konuda paylasirsin cekimini?magnumbetin cekim paylas sayfasi var zaten.ayrica bu konuyu bulmayi nasil becerdin bu cok zor bi is be
Merhaba @Hayatindibi ;@Magnumbet Destek beni bos vaatlerle kandirdin sana etiket attim cvp bile yazmadin be 😔
Haynhaynhemen dm atayim.aslinda alakasiznkonuda deildi sizinbasliginizdi 10. Yil baslikli konu neyse dm atayimMerhaba @Hayatindibi ;
Diğer bürolarda nasıl bilmiyorum fakat gerçekten her sistem başına geçtiğimizde +50 , +100 bildirim oluyor.
Sanırım aynı buradaki gibi diğer başlıklara da cevap verdiğimizde bizimle alakasız olarak bu başlık altına yazan her kullanıcıdan bildirim gelince bazılarını kaçırıyoruz.
Herhangi bir şey söylemek istediğinizde cevap alamazsanız bizimle DM'den iletişime geçiniz.