- 41,524
- 44,897
- 113
fener ALır Basını EnısteFener yener zaten dost skor 3-1 banko kuponlarında değerlendirebilirsin
fener ALır Basını EnısteFener yener zaten dost skor 3-1 banko kuponlarında değerlendirebilirsin
Bjk kaleye gidemez enişte atarsa edu kendi kalesine atarfener ALır Basını Enıste
enişte uyanamamıssın galiba Bi uyan gelBjk kaleye gidemez enişte atarsa edu kendi kalesine atar
beni neden takip ediyorsun İhtiyarDost bazen bakiyom 8 ay önceki alakasız bir konuya göz atiyon sebebi nedir meslek hastalığımı
Ne bileyim dost bakiyom arada ne yapiyon diye 😁beni neden takip ediyorsun İhtiyar
@Enişte İhtiyar Asabi nin bjk li olduğunu unuttuk bizhayırdır Dost Bjk elensın falan Korkmayın bukadar Bjk den
Asabi bugün daha da asabilesir dost@Enişte İhtiyar Asabi nin bjk li olduğunu unuttuk biz
bugün Bjk liyiz fenere 4 atar şampiyonluk yolunda girer
bugun Keyıflı oluruz Bjklıler olarak Sarısın Sevıyoruz Enıste bugun kadikoy en iyi sarısını yoklucazAsabi bugün daha da asabilesir dost
Bol şans enişte kuponuda atta takip edelimbugun Keyıflı oluruz Bjklıler olarak Sarısın Sevıyoruz Enıste bugun kadikoy en iyi sarısını yoklucaz
Ne tedavisiartı ben tedaviye basladım enıste
Sinir EnişteNe tedavisi
Psikologa mi gidiyonSinir Enişte
Aynen yoksa bu sınır basımıza ıs acıcak enıste 1 dakka beklemeye tahumulumuz yok Hemen sinirleniyozPsikologa mi gidiyon
Öyle enişte güzel bir bayan doktor seceydinAynen yoksa bu sınır basımıza ıs acıcak enıste 1 dakka beklemeye tahumulumuz yok Hemen sinirleniyoz
kızıl bır bayan doktor enıste daha derine girmyeyımÖyle enişte güzel bir bayan doktor seceydin