- 87,632
- 66,813
- 113
15 dakikada 2 gol neden olmasın 🧐
5-0
15 dakikada 2 gol neden olmasın 🧐
Tebrikler İnter 5-0 🧐
Sağlık olsun @DaimonTebrikler İnter 5-0 🧐
Sadece 2 gol 💸 💸@Daimon 112 yi aradım kardesim dayan biraz daha geliyor ambulans bu ne bu 5-0 ne nefes alabiliyor musun iyi misin geliyor ambulans dayan
Reis patates yemeği olmadan yaşamıyoruz artık böyle de olmaz ki 🧐 😞@Daimon neden ben biraz bahsetsene o kadar ataklara pozisyonlara kornerlere rağmen sonuc hep patates
Ekli dosyayı görüntüle 88551
Ekli dosyayı görüntüle 88552
Ekli dosyayı görüntüle 88553
@Daimon neden ben biraz bahsetsene o kadar ataklara pozisyonlara kornerlere rağmen sonuc hep patates
Ekli dosyayı görüntüle 88551
Ekli dosyayı görüntüle 88552
Ekli dosyayı görüntüle 88553
Reis patates yemeği olmadan yaşamıyoruz artık böyle de olmaz ki 🧐 😞
Dün kazandım bende inanamadım reis şaka gibi geldidünden beri tek gole yatan 8 9. kupon 2 golde bir şey yok ama 2 gole yatanda bi 10 kupon var ya parasından değil kazanamıyoruz bi türlü bi kazandı yazısını göremedik
Bakiyemiz 20 30k olsa bizde biliyoz 1k atalım soyle maclara tekten ama mecbur kucuk parayla buyuk kovalıyoruz tek gole kac bin gitti 2 gündür ama olcak yakında insallahDün kazandım bende inanamadım reis şaka gibi geldi
Elbet Bir Gün Reis 🧐Bakiyemiz 20 30k olsa bizde biliyoz 1k atalım soyle maclara tekten ama mecbur kucuk parayla buyuk kovalıyoruz tek gole kac bin gitti 2 gündür ama olcak yakında insallah
Elbet Bir Gün Reis 🧐
Maçın kırılma anı olabilirdi reis o golü atsaydı maç böyle bitmezdi bence 🧐şaka gibi devrede kg var girdim ben de junior moraes denen sıgır karsı karsıya atamadı 1-0ken sonra 5 yediler