Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dakika 81 :)

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Ben olsam napardim himmm lavabodan cikardim hayatim benim sana bir sürprizim var ama biraz müziğin sesini açalım heyecanlı olsun derdim ordan bi hızlı müzik açardım bana 10 dakika izin var ama sen sürprizi bozma bakma ne yapacağıma diye senin mutfakta hayır olmaz lavaboda kalman lazım görmemen lazim derdim 10 dakika burda kalansın lütfen sürprizi bozma derdim salona geçer maçı acar bağıra bağıra spikerlik yapardım herhalde müzikten dolayı da beni duymazdı he bi deckupon tuttuysa offf ne sürpriz yapardım ona valla orası anlık olurdu hazırlan çıkıyoruz evden yerlerimizi ayırttım 2 günlük tatile gidiyoruz :)

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Ben olsam napardim himmm lavabodan cikardim hayatim benim sana bir sürprizim var ama biraz müziğin sesini açalım heyecanlı olsun derdim ordan bi hızlı müzik açardım bana 10 dakika izin var ama sen sürprizi bozma bakma ne yapacağıma diye senin mutfakta hayır olmaz lavaboda kalman lazım görmemen lazim derdim 10 dakika burda kalansın lütfen sürprizi bozma derdim salona geçer maçı acar bağıra bağıra spikerlik yapardım herhalde müzikten dolayı da beni duymazdı he bi deckupon tuttuysa offf ne sürpriz yapardım ona valla orası anlık olurdu hazırlan çıkıyoruz evden yerlerimizi ayırttım 2 günlük tatile gidiyoruz :)
Her şey iyi hoşta hadi olaki tutmadı ve 10 dakika sonra kız çıkıp geldi sürpriz ne dedi Evo? :D

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,126
76,990
113
41 bine 2 gün Barbadosa mı gidiyonuz :)

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,523
154,468
113
Orti sürpriz yapıcan kızı yatak odasında misafir odasında veya çocuk odasında Heleki mutfakta değil gidipte sürpriz için kızı lavobada bekleticen :D Peki kız sana sormaz mı neden lavoba hayatım diye:rolleyes:

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Bak orası da musluk hikayesi gibi düşünmek bile istemiyorum ama totemimi yaptım gelmiş olması lazim o kuponun :)
Orti sürpriz yapıcan kızı yatak odasında misafir odasında veya çocuk odasında Heleki mutfakta değil gidipte sürpriz için kızı lavobada bekleticen :D Peki kız sana sormaz mı neden lavoba hayatım diye:rolleyes:
Gece gece kahkahalar attırdınız Allahta sizi güldürsün inşallah beyler :D Çok eğlenceli bir konuydu gerçekten

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Kanka orada yalandan ilk lavaboda demicem onden mutfakta yok hayir yatak odasinda yok yok hayir lavaboda diyecem oyle diyerek sanki oradan beni gorebilirmis imajini kaldiricam hem niye lavabo biliyor musun hayatım sen de o ara makyajını falan tazelersin sürprizime karşı daha bir güzelliğine güzellik kararsın nasıl:)

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,523
154,468
113
Kanka orada yalandan ilk lavaboda demicem onden mutfakta yok hayir yatak odasinda yok yok hayir lavaboda diyecem oyle diyerek sanki oradan beni gorebilirmis imajini kaldiricam hem niye lavabo biliyor musun hayatım sen de o ara makyajını falan tazelersin sürprizime karşı daha bir güzelliğine güzellik kararsın nasıl:)
Sen bana çirkin mi demek istiyorsun demez mi orti :rolleyes: :D

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Evo sen bu işi biliyorsun :D Bir kadını can damarından vurdun makyaj güzellik vs diyerek :D Değil 10 dakikaya kadar 1 saat çıkmaz lavabodan bu laftan sonra sen o sıra banka hesabına çekimi yapmış bile olursun :D

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Sen bana çirkin mi demek istiyorsun demez mi orti :rolleyes: :D
Hayır hayatım ne çirkini senin ne kadar güzel şık ve asıl olduğunu herkes biliyor seni tavlayabilmek için ne kadar zaman harcadım bilmiyor musun saçmalıyorsun farkında misin deeim (içimden de hadisene ya maç bitti nerdeyse 41000 gidiyor gir su lavaboya)
Kanka bu arada sen kızdan yana misin benden mi yanasın :)

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Hayır hayatım ne çirkini senin ne kadar güzel şık ve asıl olduğunu herkes biliyor seni tavlayabilmek için ne kadar zaman harcadım bilmiyor musun saçmalıyorsun farkında misin deeim (içimden de hadisene ya maç bitti nerdeyse 41000 gidiyor gir su lavaboya)
HAhahahaha ya ne adamsın Evo :D

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Evo sen bu işi biliyorsun :D Bir kadını can damarından vurdun makyaj güzellik vs diyerek :D Değil 10 dakikaya kadar 1 saat çıkmaz lavabodan bu laftan sonra sen o sıra banka hesabına çekimi yapmış bile olursun :D
En kısa sürede böyle bir kombine kupon yapalım belki bu kadar konuşmanın üzerine o kupon gelir :)

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,523
154,468
113
Aynen bak burdan yürüyebiliriz ben güzel bir ortam için müzik ayarlıyorum hayatım son sen müziği açıyoruz hayatım süprizim var sana diyoruz gidip hazırlanır mısın o sırada yatak odasına gidiyor kız hazırlanmaya başlar sende açarsın bağıra bağıra spikerlik yaparsın :)

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Aynen bak burdan yürüyebiliriz ben güzel bir ortam için müzik ayarlıyorum hayatım son sen müziği açıyoruz hayatım süprizim var sana diyoruz gidip hazırlanır mısın o sırada yatak odasına gidiyor kız hazırlanmaya başlar sende açarsın bağıra bağıra spikerlik yaparsın :)
Aynen bak bu da güzel:)

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
En kısa sürede böyle bir kombine kupon yapalım belki bu kadar konuşmanın üzerine o kupon gelir :)
Vallahi öyle sesli gülüyorumki üst komşu gelecek :D Yazdıklarınızı o an yapıyormuşum gibi uyarlayarak okuyorum ayrı bi hoş oluyor :D

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,523
154,468
113
Hem kupon hemde kız derdindeyiz orti o kadar emek sarf etmişiz kıza şimdi maça odaklanırsak ikisinden de olmayalım :D

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Bi de düşünsene 90+3 penaltı oluyor sahada kavga çıkıyor hakem VAR a falan gidiyor o arada kız sesleniyor hayatım geliyorum yeter tabi sen bunu duymuyorsun kız da senin duymadığını biliyor telden maçı izliyorsun habire telden seni arıyor teli açıyorsun iki dakika daha izin ver maçı açıyorsun hala karışıklık bitmemiş penaltı kullanılmamış heyecan hat safhada kız tekrar arıyor tamam diyorsrsun 10 dakika geçti penaltı kullanılmadı en sonunda kız geliyor odaya giriyor ve seni kendi kendine spikerlik yaparken görüyor aaaa deli misin sen kendi kendine konuşuyorsun bağırıyorsun hakem penaltı falan sahaya seyirciler girdi diyorsun sen manyak misin oğlum işte o rezilliği düşünemiyorum bu aynı şeye benzer çırılçıplak dışarı çıkmışsın. herkes sana bakıyor rezillige bak :)

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
marketten sigara almam lazım diyip aşağıya iner orda yapardım totemi neden tuvalette yapıyım ki durum sıkıntılıysa :)

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
marketten sigara almam lazım diyip aşağıya iner orda yapardım totemi neden tuvalette yapıyım ki durum sıkıntılıysa :)
Lavaboda çıkıp bir anda sigara almaya gidim dersen dikkat ceker bi de saat gece 3 sigara paketinde masanın üstünde viskinin yanında herşey tam :)