Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı dancy35 / 100 TL Freebet Kuponu

Kupon Miktarı
100
Kupon Oranı
12

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,410
1,982
113
shellac halleder dost sitenin sorunu o sen kayıp bonusu kuralının üzerinde orandan maç yazmışsın dediğin gibi 1 maç bile yeterken 3 yazıyorsun biri iade oluyor bu sorun senin sorunun değil o zaman freebet eklemeyecekler kayıp bonusunu normal bonus olarak ekleyecek bu tarz sorunlar yaşanmayacak

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,393
13,947
113
1.30 dan at 608 misli olmadı 400 çekersin. Ama o talebi ver

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,991
15,778
113
shellac halleder dost sitenin sorunu o sen kayıp bonusu kuralının üzerinde orandan maç yazmışsın dediğin gibi 1 maç bile yeterken 3 yazıyorsun biri iade oluyor bu sorun senin sorunun değil o zaman freebet eklemeyecekler kayıp bonusunu normal bonus olarak ekleyecek bu tarz sorunlar yaşanmayacak
Haklısın dost da işte kıllık yapmak isteyen yapiyor

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Mod mod değil mübarek hızır gibi tebrikler

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,410
1,982
113
Haklısın dost da işte kıllık yapmak isteyen yapiyor
valla öyle yada böyle verecek dost vermek zorunda sen eğer tek maç yapmış olsan eyv. site haklı diyebiliriz ama yerden göğe sen haklısın bu konuda ayrıca kayıp bonusunu freebet eklemek nedir ya :) valla oynanacak site değil bunlar !

cbale

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,954
1,027
113
1000 lira icin aglamassin ya. Bu sitelere para mara yatirmican. Sonrada tleelfonda yatirim yapin diye yalvartcan.

Tebrikler dostum 10 oran guzel oran:)

Berkay26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,434
748
113
Tebrikler almana sevindim dostum 👏👍