- 7,309
- 2,787
- 113
Tamam Dostum Ben anladım zaten burda kimse kimsenin hakkını savunmuyo hiç sıkıntı yokReis konunun en üstünde yazmış beğenenlerden seçilecektir
Tamam Dostum Ben anladım zaten burda kimse kimsenin hakkını savunmuyo hiç sıkıntı yokReis konunun en üstünde yazmış beğenenlerden seçilecektir
Kumar hayati zordurTamam Dostum Ben anladım zaten burda kimse kimsenin hakkını savunmuyo hiç sıkıntı yok
Kanka forumun kuralıdır bu beğenlerden yazmış 100 tane mesaj atsan bi anlam ifade etmiyorTamam Dostum Ben anladım zaten burda kimse kimsenin hakkını savunmuyo hiç sıkıntı yok
Kımseden korktugumuz yok aslan parcası yetkililer bir kural koymus yetkilileride bırak etkınlıgı yapan arkadasımız bile begenenlerden demiş ve dancy butün kuponları boyledir yenisin ogrenırsınDiğer Konudaki O kadar insan Bu saate kadar Ne için bekledi dostum Hâyrına mı 3-5 bişey çıkar diye doğruları konuşmaktan neden korkuyosunuzki
Çekiliş Tamamen Kurallara göre yapılmadı zaten 10 kişi 20 çekildi Ve hemen yapılması gerekirken kaç saat bekledik ordaKanka forumun kuralıdır bu beğenlerden yazmış 100 tane mesaj atsan bi anlam ifade etmiyor
O zaman 1 Kişi Çekilseydi yanlışmıyım kural kuraldır ?Kımseden korktugumuz yok aslan parcası yetkililer bir kural koymus yetkilileride bırak etkınlıgı yapan arkadasımız bile begenenlerden demiş ve dancy bugun kuponları boyledir yenisin ogrenırsın
Ve sunuda diyim forumun zemın katıda senin gibi itiraz edenlerle doluDiğer Konudaki O kadar insan Bu saate kadar Ne için bekledi dostum Hâyrına mı 3-5 bişey çıkar diye doğruları konuşmaktan neden korkuyosunuzki
Ne Var Dostum Doğruları Konuşuyorum Diye niye Bu kafar agresif yaklaşıyosunVe sunuda diyim forumun zemın katıda senin gibi itiraz edenlerle dolu
Bunuda yonetime degil kupon sahibine soyluceksın dostO zaman 1 Kişi Çekilseydi yanlışmıyım kural kuraldır ?
Takıl herkez gibi boskoy bol sans de gecicek sin kısmetin varsa cıkarNe Var Dostum Doğruları Konuşuyorum Diye niye Bu kafar agresif yaklaşıyosun
Çok Korktum dost hadi iyi sabahlarAgresif sen benim agresifligimi daha gormemıssın dost
sen yenisin galiba dostumTamam Dostum Ben anladım zaten burda kimse kimsenin hakkını savunmuyo hiç sıkıntı yok
Yatma bugün cok mac var uyuma illa cıkar 1-2 cekılıs benden demesiÇok Korktum dost hadi iyi sabahlar
Eski Yeni Bence farketmez Başkan Konuda Bi Haksızlık Gördüm Kendime Göre Onu Dile Getirdimsen yenisin galiba dostum
haksızlığı söyle dostum benide inandır düzeltelim bizde hatamızıEski Yeni Bence farketmez Başkan Konuda Bi Haksızlık Gördüm Kendime Göre Onu Dile Getirdim
Saol başkan 10-20 tl için kendimi yeterince düşürdüm zaten sıkıntı yok haklısınızhaksızlığı söyle dostum benide inandır düzeltelim bizde hatamızı