- 4,988
- 15,777
- 113
Hicbir site ile sorun yaşamak istemiyorum.Çektiysen sorun yok . 24 saat içinde bakiyen eksiye düşer. O siteyi artık kullanma
O yuzden inşallah eksiye düşürmezler
Hicbir site ile sorun yaşamak istemiyorum.Çektiysen sorun yok . 24 saat içinde bakiyen eksiye düşer. O siteyi artık kullanma
Bana da bir sözü vardı aslında da baya oldu.Hem borcu vardır belki boşverBurdan 2 kisiye de bir sans parasi atar benim bildiğim @dancy35 haydan gelmis para
Orası değil dostumRotabet gibi gorunuyor. O siteyse yazik etmissin. Baska bi siteyse iyi yapmissin
Iyi yapmissin ozmaan. Hep onlarmi kazik atacak bosver.1.5k temizOrası değil dostum
Haklısın üstadBoşver dostum onu yazmayayim.
Kotu niyetli birisi görür burada ispiyonlar gerek yok.
Ama buraya sponsor bir site değil o kadar söyleyeyim
Maddiyati biraz düzelteyim çoğu kişiye yapicam güzellik.Bana da bir sözü vardı aslında da baya oldu.Hem borcu vardır belki boşver
Çek reşs çek 😁Yoksa betco altyapısı bana kıyak mi geçti?
Ne dersiniz beyler?
Tebrikler dostum yine yeşillrndirmişsinYoksa betco altyapısı bana kıyak mi geçti?
Ne dersiniz beyler?
Noldu sen bir aralar slot turnuvalari kasıyordun.bende lille maçına 4 ofsayt üst oynamıştım 2 hafta önce maçta 1 ofsayt oldu sistem kazandı kabul etti. bazen böyle mucizeler oluyor. sağlayıcı hatası çok nadir birşey. düzeltme oluyor genelde ama bende olmamıştı bende 4 ofsayt oldu farzedip aldım parayı
ben bıraktımNoldu sen bir aralar slot turnuvalari kasıyordun.
Bittimi onlar