Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı dancy35/ Gece Seansı

Kupon Miktarı
300
Kupon Oranı
3.83

Batursmc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,319
2,793
113
Bırakın Bu dağıtmasayı millet bi umut bekliyo sabahın 5 inde adamlara 5-10 atsan ne olur ya bu forumda herkes cimri sanırım

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,386
13,944
113
Bırakın Bu dağıtmasayı millet bi umut bekliyo sabahın 5 inde adamlara 5-10 atsan ne olur ya bu forumda herkes cimri sanırım
Burada kurallar var . Yol geçen hanı değil . Kazandığında isteyen istediğine özelden atar . Bir gün cömertlik yapıp etkinlik yap da seni de görelim.
@dancy35 Tebrikler dostum şansın daim olsun

Batursmc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,319
2,793
113
Burada kurallar var . Yol geçen hanı değil . Kazandığında isteyen istediğine özelden atar . Bir gün cömertlik yapıp etkinlik yap da seni de görelim.
@dancy35 Tebrikler dostum şansın daim olsun
Keşke param olsada Yapsam daha yeni aktifim forumda o da olurdu Ben kendim içinde bişey demedim takip edenlere atsın dedim Ne var bunda

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,386
13,944
113
Keşke param olsada Yapsam daha yeni aktifim forumda o da olurdu Ben kendim içinde bişey demedim takip edenlere atsın dedim Ne var bunda
Dost anlıyorum seni de ama yeni olduğun için kuralları bilmiyorsun . Mesela konu içinde hicbir şekilde dağıtım yapma veya para mevzusu yasak .Gelirse çekiliş konusu olursa begenenlerden çekiliş olur .Beklemede olarak konu açılırsa ya adam istediğine gönlünden kopanı özelden verir ya da hiç vermez . Bu konu açan arkadaş gerektiginde çok güzel dağıtımlar yapıyor zaten

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Anlamıyonız İşte Ben adama bana atmadı diye kızmıyorum dışardan gördüm adam 1 saattir kuponu takip ediyo şu adama 20 tl atsa fakirmi olur bu
20 tl atmayı sevmiyor dancy kardeş 5k yapar 100 100 atar ondan yoksa atar yani

Undertaker

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,027
297
83
Anlamıyonız İşte Ben adama bana atmadı diye kızmıyorum dışardan gördüm adam 1 saattir kuponu takip ediyo şu adama 20 tl atsa fakirmi olur bu
Kardeşim belki adamın milyarlarca borcu var nerden bileceksin cimrilikle suçladığın adamın günlük dağıttıni biz bir ayda dagitamiyoruz

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,399
28,122
113
Dancy tebrikler reis iyi geceler bebeler geceniz guzel olsun 💕

Undertaker

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,027
297
83
Hepinize iyi geceler dostlar şöyle bi 50 TL miz olaydida yemek+sigara yapardık neyse cümleten hayırlı geceler