- 18,720
- 12,755
- 113
Yarınki rollerde görüşürüz beyler tekrardan tebrikler @dancy35
reis çok şey yapma ne istiyorsa onu yapar sonuçtahak eden bastan sona aktif olanlsr bence kardeş @dancy35
reis çekiliş yok zatenDost öncelikle kazancın daim olsun tebrik ediyorum.Konuda sayfalar dolusu totem yapan dostlar olmuş onlara atman çekilişten ziyade çok daha makul geçer bencede.Herkese bol şanslar hayırlı geceler diliyorum dostlar
bir şey demedim kanka kendi dedigini soyledim takip edenlerin hakkini savunuyorumreis çok şey yapma ne istiyorsa onu yapar sonuçta
o da zaten takip eden ama hiç almayanları sececek merak etmebir şey demedim kanka kendi dedigini soyledim takip edenlerin hakkini savunuyorum
Muro dün aldın sen parabir şey demedim kanka kendi dedigini soyledim takip edenlerin hakkini savunuyorum
Olması gereken o dost.Hakeden dostlara bi umut çıkar bol şanslar diliyorum hepinizereis çekiliş yok zaten
Murobaşkan kardeşim profil resmini yakıştıramadım, buna bakıp nasıl murobaşkan diyelim şimdibir şey demedim kanka kendi dedigini soyledim takip edenlerin hakkini savunuyorum
reis sitelerde para bırakmadınBeyler gönderimler sağlanmıştır
Yeni rolle geciyoruz
gardaşım dun aldim evet eyvallah başta soylesen cekilirdim ama sen bu sefer sıkı takip edenler diyince bende destek verdim ama olsun sen kazandin gerisi onei degil eyvallah yine 5 kisiye verdin adamsinMuro dün aldın sen para
Ne dedik daha önce almayanlar
Bekliyoruz reis burdayizBeyler gönderimler sağlanmıştır
Yeni rolle geciyoruz
Hahahah abi ya 😂😂😂düğün sahibi yok arkadaşlar çocu
Murobaşkan kardeşim profil resmini yakıştıramadım, buna bakıp nasıl murobaşkan diyelim şimdi
lagertha kirmizi cizgim lutfendüğün sahibi yok arkadaşlar çocu
Murobaşkan kardeşim profil resmini yakıştıramadım, buna bakıp nasıl murobaşkan diyelim şimdi