- 6,798
- 5,493
- 113
kupon bi gelsinde sonra bakarsiniz
En adili çekiliş olur kanımca dost.Kararınızı verin anker açmak hoş fikirde herkes kendine oy verir😂
Ne anteki dostum Forum genel kuralları var veya özelden iletişime geçeceksin.Beyler hepinize bir soru.
Bu roll başarılı olursa kazananlari nasil belirleyelim?
Ben kendim belirlemek istemiyorum kusuyor millet sonra.
Anket mı acsak oylama mı yapsak 😂
Adminler uyuyor çekiliş için sabaha 100 kişi beğenir 😁En adili çekiliş olur kanımca dost.
reis sonra kargaşa oluyor ondan halletmek istiyor@dancy35 dost hedefe bı ulaşalım önce
Hak veriyorum gecenki çekiliş yorum yazmaaynlara ciktiAdminler uyuyor çekiliş için sabaha 100 kişi beğenir 😁
Onu konu da etiketleyip belirtiyoruz diğerleri pasif kalıyor. 😨Adminler uyuyor çekiliş için sabaha 100 kişi beğenir 😁
Kafayı kaldır ve 2 mesaj yukarı bak dostAdminler uyuyor çekiliş için sabaha 100 kişi beğenir 😁
Gecelerin yargıcı geldi susun 😁Ne anteki dostum Forum genel kuralları var veya özelden iletişime geçeceksin.
+1Sen kazan dünki şekil hallederiz bana vermesen de olur anket falan sorun olur @dancy35
emre hakli😅Sen kazan dünki şekil hallederiz bana vermesen de olur anket falan sorun olur @dancy35
o zaman aktiflerin arasindan cekilis yapilsinHak veriyorum gecenki çekiliş yorum yazmaaynlara cikti
Öylede kural disio zaman aktiflerin arasindan cekilis yapilsin