- 3,183
- 2,141
- 113
Haydi yukarıda kırmızı 1 görelimBeyler yasar yogu o secti irtibati ve dmleri yasar adina ben atcam finans kismida bende 4 kisi secti
Haydi yukarıda kırmızı 1 görelimBeyler yasar yogu o secti irtibati ve dmleri yasar adina ben atcam finans kismida bende 4 kisi secti
sen belirliyosan ben yatiyim o zaman😂Beyler yasar yogu o secti irtibati ve dmleri yasar adina ben atcam finans kismida bende 4 kisi secti
Ben varmiyim dost gözümü kırpmadan takip eden olarakBeyler yasar yogu o secti irtibati ve dmleri yasar adina ben atcam finans kismida bende 4 kisi secti
Kazananlari bi yazsan kardesimBeyler dm isi bitti yasara yardimci oldum bitti.yine roll acicak dm almayanlar orda sansini denesin herkese tskrler
Gözümü kırpmadan takip ettim beni secmemisler çok teşekkürler Allah razı olsun iyi gecelerBeyler dm isi bitti yasara yardimci oldum bitti.yine roll acicak dm almayanlar orda sansini denesin herkese tskrler
Kardes dm atildi illa merak ettiysen okan distin batur asiKazananlari bi yazsan kardesim
Ben kazandım baştan sonada takip ettim hakettiğimi düşünüyorumKazananlari bi yazsan kardesim