- 717
- 135
- 43
Masa tenisi milleti katlıyor 😂😂Reco yoktun okadar baktık sana sana ayırdıgımı da umut aldı ha habern olsun ben onu 2 masa tenısıyle katlarım rahat ol dedi bil bakalım katladımı😀😀😀🍼🍼
Masa tenisi milleti katlıyor 😂😂Reco yoktun okadar baktık sana sana ayırdıgımı da umut aldı ha habern olsun ben onu 2 masa tenısıyle katlarım rahat ol dedi bil bakalım katladımı😀😀😀🍼🍼
Adı gibi 😂😂Babaya gelmişsin dost
CıddımısınReco yoktun okadar baktık sana sana ayırdıgımı da umut aldı ha habern olsun ben onu 2 masa tenısıyle katlarım rahat ol dedi bil bakalım katladımı😀😀😀🍼🍼
Kasmaya devam dostAdı gibi 😂😂
Ciddi olsa nolcak para mı isticen utanmadanCıddımısın
Masa tenisini pantolonla oynayan adama bastı kaybetti dünReco yoktun okadar baktık sana sana ayırdıgımı da umut aldı ha habern olsun ben onu 2 masa tenısıyle katlarım rahat ol dedi bil bakalım katladımı😀😀😀🍼🍼
Insan yazar ozelden artık sana payfıx ppara mefete bırakıcaz anlasıldıReco yoktun okadar baktık sana sana ayırdıgımı da umut aldı ha habern olsun ben onu 2 masa tenısıyle katlarım rahat ol dedi bil bakalım katladımı😀😀😀🍼🍼
Yok ve başkan iş yok ne yapakKasmaya devam dost
Kaybetmedıgı gun yok kıMasa tenisini pantolonla oynayan adama bastı kaybetti dün
Evetttt sor umut burda daha ölmemişCıddımısın
Hergünkü halim babalar bızden eksık olmaz hep gelıyorum
Babaya gelmişsin dost
Ode borcunuCiddi olsa nolcak para mı isticen utanmadan
Allaha sukur kimseye borcumuz olmaz dostOde borcunu