Dostum bızım aramızdaki hukuk samimiyet o hayırsa 1 tabak da bana ayırmanı rica edicegim .Noluyo hayırdır
56 mesajla ne ara hukuk samimiyet olduDostum bızım aramızdaki hukuk samimiyet o hayırsa 1 tabak da bana ayırmanı rica edicegim .
Bu nasıl bir üsluptur dostumHadi lann
Birader özel hayatda adam arkadasım metanfitamin mi kullanıyosun sen reis kendıne gel56 mesajla ne ara hukuk samimiyet oldu
Ayıklama vakti geldi bunları ustaBu nasıl bir üsluptur dostum
Reis Ayrılda gel manasında kendısı tanıdıkBu nasıl bir üsluptur dostum
Ozel hayatta olabilir ama forum.icinde konusma tarzimiza dikkat edelim reisBirader özel hayatda adam arkadasım metanfitamin mi kullanıyosun sen reis kendıne gel
Turkceye dikkat edelim önce, özel hayatda ne dostumBirader özel hayatda adam arkadasım metanfitamin mi kullanıyosun sen reis kendıne gel
Ne manfaati burda eğleniyoruz atmasa canı sagolsunBirader özel hayatda adam arkadasım metanfitamin mi kullanıyosun sen reis kendıne gel
tanıdık olabilir konu içerisinde bu şekilde konuşma istemiyoruz dostumReis Ayrılda gel manasında kendısı tanıdık
Kardesım işine bak uslubuna bak ayıklanması gereken de sensin okuduğunu anlayamıyo musunTurkceni düzelt önce özel hayatda ne aq
Tamamdır dost sorun yok da gereksiz polemik yaratıyorlar gördügün gibi neysetanıdık olabilir konu içerisinde bu şekilde konuşma istemiyoruz dostum
Saygı çerçevesinde olsun konuşmalar yorumlar Lütfen.
Tamam reis bos verin bir yanlis anlasilma rollinge doneoim relaxKardesım işine bak uslubuna bak ayıklanması gereken de sensin okuduğunu anlayamıyo musun
Bol şanslarGelirse son adım
Ekli dosyayı görüntüle 168883
Ne manfaati burda eğleniyoruz atmasa canı sagolsun
YK monflis sert kortta iyidir dogru tercihGelirse son adım
Ekli dosyayı görüntüle 168883