- 2,244
- 963
- 113
Tebrikler
Ben dunde takip ettim odul almadimGece 2 roll den+gelirse çekiliş etkinliğinden para almayan ve roll e bugün dahi olmayip geceden beri bu roll u takip edenler begenebilirmisiniz bu postu?
Kontrol edeceğim.Hic para almayanlara verelim.Dağıtım yapan arkadaş uyuyor. INSIYATIF BENDE.
Dun gece uyuya kalmisim takip edemedim fazla ondan onceki gece uyuyamamistimGece 2 roll den+gelirse çekiliş etkinliğinden para almayan ve roll e bugün dahi olmayip geceden beri bu roll u takip edenler begenebilirmisiniz bu postu?
Kontrol edeceğim.Hic para almayanlara verelim.Dağıtım yapan arkadaş uyuyor. INSIYATIF BENDE.
Tebrikler diğer etkinlikten almıştım kesene bereketGece 2 roll den+gelirse çekiliş etkinliğinden para almayan ve roll e bugün dahi olmayip geceden beri bu roll u takip edenler begenebilirmisiniz bu postu?
Dost tebrik ederim kazancın daim olsun dunku cekilis ve rollinglerde hic cikmadim maleseffGece 2 roll den+gelirse çekiliş etkinliğinden para almayan ve roll e bugün dahi olmayip geceden beri bu roll u takip edenler begenebilirmisiniz bu postu?
Çok saldı oyunu
kesene bereketGece 2 roll den+gelirse çekiliş etkinliğinden para almayan ve roll e bugün dahi olmayip geceden beri bu roll u takip edenler begenebilirmisiniz bu postu?
Hiç etkinlikten almadım gece de takip ettik gece takip edenlerden ben hariç kimse yok su anGece 2 roll den+gelirse çekiliş etkinliğinden para almayan ve roll e bugün dahi olmayip geceden beri bu roll u takip edenler begenebilirmisiniz bu postu?
Keseene bereket olsun dostum geceden beri takipteyimGece 2 roll den+gelirse çekiliş etkinliğinden para almayan ve roll e bugün dahi olmayip geceden beri bu roll u takip edenler begenebilirmisiniz bu postu?
Ben varımHiç etkinlikten almadım gece de takip ettik gece takip edenlerden ben hariç kimse yok su an
Gece seni bu rollde aktif göremedim?Dost tebrik ederim kazancın daim olsun dunku cekilis ve rollinglerde hic cikmadim maleseff
Hiç etkinlikten almadım gece de takip ettik gece takip edenlerden ben hariç kimse yok su an
Warosa zaz erdal bakkal ben warosa zaten ödül almış @dancy35 buyur dostumBen varım
Dogru bu rollde aktif degildim +cekilislerde diye yazdıgın icin soyledim dostGece seni bu rollde aktif göremedim?
Yoktu ama arkadaşın kalbi bizimkileydi ben biliyorum 😂😂Gece seni bu rollde aktif göremedim?