- 27,741
- 22,966
- 113
Sorsana bi tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan çıkarEkli dosyayı görüntüle 490720
Ekli dosyayı görüntüle 490721
Arkadaş haklıymış.. Yapay zeka Chat GPT'ye sordum...
Sorsana bi tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan çıkarEkli dosyayı görüntüle 490720
Her zaman hakliyimdir dozt teşekkür ederimEkli dosyayı görüntüle 490720
Ben bana haklı dedi diye sevinmiştimHer zaman hakliyimdir dozt teşekkür ederim
Beni kurtaran şey, ìntìhar fikri oldu. Ìntìhar fikri olmasaydı kendimi çoktan öldürmüş olurdum. Yaşamaya devam etmemi sağlayan şey, her zaman önümde böyle bir seçeneğin olduğunu bilmekti. Sahiden de bu düşünce olmasaydı bu hayata, bir yere veya bir şeye saplanmış olma duygusuna asla katlanamazdım. Benim için, ìntìhar fikri, her zaman özgürlük fikrine dayalıydı. Kendi kendime dedim ki: “Ìntìhar fikriyle her türlü şeye katlanabilirim çünkü her şey bana bağlı.”Ben bana haklı dedi diye sevinmiştim
Sen evrim yok mu diyosun kanka geçmiş mesajlara bakamadımAdam, madem evrim var bir erkek bir kadına tecavüz edince niye hopluyorsunuz evrimciler diyor. Arkadaş, bu insanlarla aynı ülke sınırları içerisinde yaşadığıma gerçekten inanamıyorum. Kırıcı da olmak istemiyorum fakat bu insanları kim büyütüyor kim yetiştiriyor. Bu nasıl birşey böyle
Üzücü tarafı böyle insanlardan ülkede çok fazlasıyla olması.
Benim gibi ortalama bilgilere sahip birisi bile ülkedeki birçok insandan bilgili kalıyor. Ben kimim ki
quaresma Beşiktaş'a dönücek miSen evrim yok mu diyosun kanka geçmiş mesajlara bakamadım
Vatandaşın teki, madem evrim var o zaman neden erkek kadına tecavüz edince hopluyorsunuz evrimciler diye yazmış ta ona cevaben yazmıştım. Kanım dondu. Yani evrimi kabül ediyorsak arkadaşın demesine göre tecavüzü meşru görmemiz falan gerekiyormuş hatta meşru görmememiz arkadaşı deli ediyormuşSen evrim yok mu diyosun kanka geçmiş mesajlara bakamadım
Değişik insanlar napıcaksın bro Bunlarda böyle evrimleşmiş işteVatandaşın teki, madem evrim var o zaman neden erkek kadına tecavüz edince hopluyorsunuz evrimciler diye yazmış ta ona cevaben yazmıştım. Kanım dondu. Yani evrimi kabül ediyorsak arkadaşın demesine göre tecavüzü meşru görmemiz falan gerekiyormuş hatta meşru görmememiz arkadaşı deli ediyormuş
Evrim yok diyor ilaç kullanıyor İlaçlar neye göre geliştiriliyor kendisine sormak lazımDeğişik insanlar napıcaksın bro Bunlarda böyle evrimleşmiş işte
Ekvatora yakın tropikal iklimlerdeki yerlilerin cildi siyahken, kutuplara yakın bölgelerdekiler neden süt beyazı. Çünkü biyolojik evrim denilen birşey var ve canlı türleri, içinde bulundukları şartlara göre uzun zaman içerisinde adapte oluyorlar yani ona göre evrimleşiyorlar ve bu belli oranda kalıtsal yani genetik hale geliyor.Değişik insanlar napıcaksın bro Bunlarda böyle evrimleşmiş işte
Esasında insan hem evrime hem tanrıya inanabilir ama burdaki zırcahillere anlatamazsın yanlış yerdesinEkvatora yakın tropikal iklimlerdeki yerlilerin cildi siyahken, kutuplara yakın bölgelerdekiler neden süt beyazı. Çünkü biyolojik evrim denilen birşey var ve canlı türleri, içinde bulundukları şartlara göre uzun zaman içerisinde adapte oluyorlar yani ona göre evrimleşiyorlar ve bu belli oranda kalıtsal yani genetik hale geliyor.
Lütfen 2024 dünyasında hala evrimi saçma buluyorum diyen insanlar çıkmasın abi gerçekten çok rica ediyorum En azından toplum olarak 1 level atlayabilelim artık
Ben işin din boyutunda değilim. Fakat bu arkadaş herhalde dindar birisi ve evrim dinle çelişiyor diye düşünüyor olsa gerek ki evrime bu kadar cephe almış vaziyette. Madem evrim var erkek kadına tecavüz ettiğinde neden karşı çıkıyorsunuz hopluyorsunuz evrimciler söyleyin bakalım, diyor dumura uğradım resmenEsasında insan hem evrime hem tanrıya inanabilir ama burdaki zırcahillere anlatamazsın yanlış yerdesin