- 109
- 50
- 28
10 kupon yaparsın 9 tanede yatarsın ondan sonra burada konuşursun. ben burada olacağı yazıyorum.1,10 orana oynamı dedikAl bunu Koftene bak dost Ekli dosyayı görüntüle 216980
10 kupon yaparsın 9 tanede yatarsın ondan sonra burada konuşursun. ben burada olacağı yazıyorum.1,10 orana oynamı dedikAl bunu Koftene bak dost Ekli dosyayı görüntüle 216980
Ver küsküyü10 kupon yaparsın 9 tanede yatarsın ondan sonra burada konuşursun. ben burada olacağı yazıyorum.1,10 orana oynamı dedik
Al bunu Koftene bak dost Ekli dosyayı görüntüle 216980
bir de penaltıya kombin mi yaptın. Sydney maçından zaten yattın. gerçi 3 tllik kupon yatsa ne olur. sadece iddaa şirketi zengin olur.Oyna koftene bak dost Ekli dosyayı görüntüle 217093
3 TL değil dost keşke 3 TL olsa 1.5 TLbir de penaltıya kombin mi yaptın. Sydney maçından zaten yattın. gerçi 3 tllik kupon yatsa ne olur. sadece iddaa şirketi zengin olur.
Gelmis 2 gozumun cicegi 😁Galler - Avusturya
💥 İY 0,5 ALT💥
💥İY SONUCU: BERABERE💥
💥MS 2,5 ALT 💥
Geç kaldikGaller - Avusturya
💥 İY 0,5 ALT💥
💥MS 2,5 ALT 💥
3 de 0 harikaGaller - Avusturya
💥 İY 0,5 ALT💥
💥MS 2,5 ALT 💥
Tebrikler kardeşim kaç saatlik analiz bu böyle cuk diye oturmuşGaller - Avusturya
💥 İY 0,5 ALT💥
💥MS 2,5 ALT 💥
insan beşer darbelimatkap abinde elbet şaşar dostTebrikler kardeşim kaç saatlik analiz bu böyle cuk diye oturmuş
Kac yuz kazandin simdi 1.10dan 😁Galler - Avusturya
💥 İY 0,5 ALT💥
💥MS 2,5 ALT 💥
Zabaha kadar calismisTebrikler kardeşim kaç saatlik analiz bu böyle cuk diye oturmuş
Ne oldu la tipsterlikdan vazmigectinarada olur böyle vakalar