21 oldu clippers üst maçı da fena gitmiyor238.5 kapanmıştı 236.5 oynamak zorunda kaldım dost
Ekli dosyayı görüntüle 412790
21 oldu clippers üst maçı da fena gitmiyor238.5 kapanmıştı 236.5 oynamak zorunda kaldım dost
Ekli dosyayı görüntüle 412790
Independiente iyi bastırdı da gol çıkmadı 98dakikada
önemli değil dost canın sağolsunŞaka gibi bir tane gol atamadılar o istatistikle inanılır gibi değil 2. Maç kesin gelir ama ilkinden yattık sağlık olsjn kusura bakma dostum
Bir kere daha vereyim mi iki maç ?önemli değil dost canın sağolsun
başkası denesin dost yarım saate yazan olmazsa veriririm sana yoksa uyuyacağım zatenBir kere daha vereyim mi iki maç ?
Peki canlıdalar çok garanti gibi bunlarbaşkası denesin dost yarım saate yazan olmazsa veriririm sana yoksa uyuyacağım zaten
bu tempoyu korurlarsa ikisi de gelir gibi duruyor21 oldu clippers üst maçı da fena gitmiyor
Fark kapanmış bakalım daha bir koca yarı var bol şans dostbu tempoyu korurlarsa ikisi de gelir gibi duruyor
son 3dk abejas arayı biraz açsa tamamdırilk basketbol maçı oynadığım altyapıda yoktu bu şekilde oynadım dost
Ekli dosyayı görüntüle 412788
İstiyorsan vereyim garantison 3dk abejas arayı biraz açsa tamamdır
blake ilk seti aldı gibi duruyor
tenika belirsiz
19 farkla ilk yarı kapanmış ikinci yarı başlasın heyecanlı bayaFark kapanmış bakalım daha bir koca yarı var bol şans dost
zorlama dostİstiyorsan vereyim garanti
basketbol wonladı tenislere kaldıkilk basketbol maçı oynadığım altyapıda yoktu bu şekilde oynadım dost
Ekli dosyayı görüntüle 412788
tenika ölü gibison 3dk abejas arayı biraz açsa tamamdır
blake ilk seti aldı gibi duruyor
tenika belirsiz
biri çok sıkıntılı ya ondan yatacak malesefbasketbol wonladı tenislere kaldık
bakalım67 lazım son çeyrek zora girdu