Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru 🚨 Değerli Üyelerimiz, "Macbet" artık "Betplay" çatısı altında! 🚨

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,424
5,229
113
Çalısanlarınızla beraber mi

ZamparanınOlumu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,351
668
113
Freebet eklemislerdi. Bakiyeyi de yükseltmiştim. Betplaye geçince sıfırlanmış. Hiçbir bakiye silinmeyecekti bide :)

404Moriarty

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
106
43
Bu macbet çekilişten 100tl kazandınız diyip aradılar ip diyip eklememişlerdi sonra hahahahaj ulan ya

elpadre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,475
711
113
Bilet etkinliğinde yapılan yüzsüzlük sonrası böyle bir karar aldınız demek

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,586
644
113
🚨 Değerli Üyelerimiz, "Macbet" artık "Betplay" çatısı altında! 🚨

Uzun yıllarca sizlere sunduğumuz hizmetlerimizle birlikte harika anılar biriktirdik. Ancak bu, bir veda değil, yeni bir başlangıçtır. Sizleri mağdur etmemek ve daha iyi bir oyun deneyimi sunmak adına, tüm bakiyelerinizle birlikte Betplay çatısı altında toplanıyoruz!

✅ Bilgilerinizi güncellemek ve yeni şifrenizi talep etmek için Betplay canlı destek ekibimizle iletişime geçerek oyun keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
a
➡ BetPlay'e Geçebilmek için sadece " https://btply.site " kısa linkine tıklamanız yeterli olacaktır.

⚠ Hiçbir bakiye silinmeyecek; tüm bakiyeleriniz, oyun geçmişiniz ve kullanıcı adınız aynı kalacak. Güvenliğiniz için sadece şifrenizi değiştirmeniz yeterli.

🔒Şifre taleplerini betplay canlı destek üzerinden yapabilrsiniz.​
Al birini vur ötekine siteler şaptılar birlesince şeker olmuşlar

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,586
644
113
Banada önce limit attılar spor oynayamiyordum 200 lira cektik diye limit koydu adiler.sonrada dalga gecer gibi spor 150 freebet eklediler kullanamiyor yani.çok capsız site bunlar @Macbet Destek

dealerhkoyuncu4

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
94
38
18
Macbet betplay ile geçiş yapmadan 1 saat önce çekim talebi verdim halen gelmedi yardımcı olur musunuz kullanıcı adı kync58 betlplayada üyeydim zaten betplay kullanıcı adı kync58

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,402
12,224
113
Everymatrix candır boşa kafanızı yoruyonuz

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,156
734
113
Ne kadar çöp site varsa topluyo betplay İmamoğlu şu kadar çalışmıyor İstanbul'u temiz tutmak için helal olsun

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,387
4,748
113
Emmi sana bi yanlışları olduysa hemen kıralım kalemlerini.
Bir gün o siteye yüklü yatırım yapıp sana devredecem ne kazanırsan senindir. Vallahi yeterki o namussuz siteden para çıksın aq resmen slotları animasyon yav en kötü merdiven altı sitede bile bu kadar belirgin degil