- 85
- 23
- 8
Dallama bet ödeme yapmıyor paraniza yazık
FC cok beklersinbitmemis aranacaksınız üye olun aranmayı bekleyin simdi canlı destek oyle soyledi sadece canli destekten bonus tanimlanmasi sona ermis arandiktan sonra yuklenecek
Ben 250 olarak çekmiştim sonra 50 lira yatırıp 800 olarak çektim 10 dk ile gönderdiler ikisinideSite ödeme yapmıyor ! Yukarıda ki mesajları okumuyor musunuz beyler yarın gelip burda şikayet diye ağlamayın ben aldık çevirdim arkadaşım aldı çevirdi ama ödeme filan yok site ödeme yapmıyor .
Ben çektim 165 yolla ozman bana 165Arkadaşlar della betmi dallama betmi çekim yapan olursa çektiği tutar kadar ben gönderecem ödeme yapmıyor dallama bet ödeme yapmıyor 250tl yatirdim rulette yukseldim biraz 400 çekeyim dedim bakiye sıfır engellediler yatirdigimi bari verselerdi iyiydi oda yok yatıracak arkadaslara geçirmiş olsunlar
Dekont gönder ozsmanBen çektim 165 yolla ozman bana 165
50 tl ye 50 sartsizmi? Siteye 50 tl mi yatiricam önce 50 içinBeyler avrupabet müşteri temsilcisi onayından sonra 50 TL'ye 50tl şartsız veriyor.musteri temsilcisi olmayana no yaziyorum sorun ordan 05459280976 Eda hanım mis
Hiç gerek yok saten free varsa heryer denenir ama para yatacaksa girilmez bu tür site lereAvrupabet dolandırıcı arkadaşımın 1000 TL sini ödemediler cok şikayet var haklarında ufak paraları belki öderler ama büyük paraları ödemiyor dikkat edin
Sıkıntılı sitedir doğruAvrupabet dolandırıcı arkadaşımın 1000 TL sini ödemediler cok şikayet var haklarında ufak paraları belki öderler ama büyük paraları ödemiyor dikkat edin
Dekont attım vallahi mesajıma iyi bak vallahi parayı yolladılarDekont gönder ozsman
Aktif ben şimdi aldimSuan bonus aktifmi