- 4,439
- 2,570
- 113
Sitemizde deneme bonusu uygulaması mevcut değildir. Dilerseniz minimum yatırım miktarları ile çeşitli yatırım bonuslarından faydalanabilirsiniz
Gelmiştir sms sen görmemişsindirHayır forum da gördüm üye oldum bonus talepten talep ettim verdi
benim umudum yoktu şimdi ödediler payfixle 20:51 da talep etmiştim.çok fazla takılmayın bu site ödeme yapmaz benim 1 saat oldu hala yeni diyor deneme bonusu kazancını bile 1 saatte ödeyemeyen siteden cacık olmaz
bonus talepten coklu talep mi verdin dost ortalama kac kere denedinUlan saatlerce denedim olmadi simdi verdim oldu hajdjaha 😁
teşekkürler. banada sms gelmiş bonus talepten talep ettim 1000 tl çekim verdik bakalım ne zaman yatar
Tebrikler dostteşekkürler. banada sms gelmiş bonus talepten talep ettim 1000 tl çekim verdik bakalım ne zaman yatar
Dost aklima girdikce girdim denedim, 10 12 kere sonuncuda oldu , buga girdi herhalde anlamadimbonus talepten coklu talep mi verdin dost ortalama kac kere denedin
Bende denim belki olur 23 salarım 😄Dost aklima girdikce girdim denedim, 10 12 kere sonuncuda oldu , buga girdi herhalde anlamadim
Valla umudum yok gerçi siteninde ödeyeceğini dusunmuyom oyle bi zaman geciririzBende denim belki olur 23 salarım 😄
teşekkürler dostTebrikler dost
Rica ediyorum dostteşekkürler dost
İptal ettiTalepten direk talep edince saniyesinde ekleme oluyor zaten niye yağ çektin 😂
geldi mi paran?teşekkürler dost