- 494
- 337
- 63
beyler canlı destek sizi attıysa. sürekli bağlanıp kapatıp 1 yıldız bombardumanı yapın bu **tlere... SMS gelicek , zamanında bağlanıcaz edicez suratımıza engel yiyeceğiz öyle mi? dolandırıcılık yapsalar bu kadar sinir olmam.
idil'e 1 saattir 1 yıldız bombardumanı yapıyorum kanka. rahat ol. 1 yıldız vermek çok mönemli bunlar bu performanslara göre işlerine devam alabiliyorlar. en ufak şikayette kapı dısarı ediyorlar haberiniz olsunBenidw engelledi İdil dene or
Hiç umurlarında olmaz knkidil'e 1 saattir 1 yıldız bombardumanı yapıyorum kanka. rahat ol
oluyor kanka karı öyle bir deli oldu ki ismimi görünce banlıyor artık... asiri deli oldum büroya. böyle bir sms verdiysen gerekirse slotları kapa ama ver o bonusu. ya da yatırım şartı koy çarp adamı ama şu şekil amatör işlere engellemek gibi saygısızlıklara deli oluyorumHiç umurlarında olmaz knk
Iyi sana yok demis beni mesajimi gorur gormez atti 😅Deneme bonusu yok dedi engelledi😁
Kardeş sen sakat mısıntsklr laforce08
yok bana da sms geldi kanıtlarıyla canlı desteğe attım sürekli engel yedimEngellenenler büyük ihitimalle sms gelmediğinden dolayı engellenmiş olabilir yoksa site sağlam paramı ödediler
Valla bro ilk reddettiler sonra Vevopay ile çekim talebinde bulunun dedi bulundum 3 dk içinde ödedileryok bana da sms geldi kanıtlarıyla canlı desteğe attım sürekli engel yedim
kanka sen üye olup mu canlı desteğe bağlandın yoksa üye olmadan mı ?Valla bro ilk reddettiler sonra Vevopay ile çekim talebinde bulunun dedi bulundum 3 dk içinde ödediler