- 1,837
- 1,316
- 113
100 TL yatırım mı birde dönüverelim bariBonus 100 TL yatirimli çevrim şartsız Ekli dosyayı görüntüle 52387
m.portobet5.com
Kardeşim sana birşey demiyoruz zaten bizim site için yorumumu bu sen alınma☺Arkadaşlar şartları begenmediyseniz almayın ne diyim iyilik olsun diye paylaşıyoruz burda
Ne oldu çekim geldi miEkli dosyayı görüntüle 52416yatirim yapmadan çekim denedim bakalım nolcak
Yardım derken ne gibi yardım yatır parayı xek güveniyorsan kardeşimÇevirdim vallaha biri yardım etsin fazlasıyla dönerim yemin ederim telefon numarasi falan veririm
Para yok zaten hem çevirdiğim siteler yatırımli şansıma tukureyimYardım derken ne gibi yardım yatır parayı xek güveniyorsan kardeşim
Ya yatırım biraz az olsa 20 30 sorun değilde 100 çok para zaten metelige kurşun atıyoruz bide 100 kaptirirsak büyük sıkıntıPara yok zaten hem çevirdiğim siteler yatırımli şansıma tukureyim
ekran görüntüsü attık ya kardeşim çekim yaptığımıza dair güvenli yazanlarda var sözümüze itimat etmiyorsun sanırımYa yatırım biraz az olsa 20 30 sorun değilde 100 çok para zaten metelige kurşun atıyoruz bide 100 kaptirirsak büyük sıkıntı
Kardeşim seninle ne alakası var ben siteye güvenmiyorumekran görüntüsü attık ya kardeşim çekim yaptığımıza dair güvenli yazanlarda var sözümüze itimat etmiyorsun sanırım