DENEME bonus nerelere kadar geldi yok böyle bişey 35 TL den 110 bin TL yapıyorum bu sporu
Ekli dosyalar
-
98.9 KB Görüntüleme: 309
Dost kazancın daim olsun da cekebiliyor musun bu parayıDENEME bonus nerelere kadar geldi yok böyle bişey 35 TL den 110 bin TL yapıyorum bu sporu
senden ricam krupiyere at tüm parayı bu dolandırıcılara kalmsın bugun adama adresi tam yazmadı diye parasını silmş öyyle bi 1bnenin evladı bunlarDENEME bonus nerelere kadar geldi yok böyle bişey 35 TL den 110 bin TL yapıyorum bu sporu
Süü essebaaDENEME bonus nerelere kadar geldi yok böyle bişey 35 TL den 110 bin TL yapıyorum bu sporu
Yok be adaş deneme bonus bide prensbet can sıkıntısı na aldım girdim sonuç buDost kazancın daim olsun da cekebiliyor musun bu parayı
Para atmadım reis deneme bonus atarmiyim hiçDost parayı prensbete atacağına boombete atsaydin en azından ana parani cekerdin
Aynen öyle can sıkıntısına oynadım zaten yatırım yapmadımlan adam deneme bonusu taşak gecmek icin oynamış abartmayın zaten presbetin sahipleri tütün iciyor o 35 tlyide ödemezler
aga şunu çekeydin iyiydi. çekemeyince daha büyük can sıkıntısı bakiyeye bak. jennifer lopez gibi maşallah :/Aynen öyle can sıkıntısına oynadım zaten yatırım yapmadım
La hemso zorun neydide parayi 110k yapdin kendine izdirap yasatican simdi.almadiysan git betkoreyide al onuda 1m yap 😉Aynen öyle can sıkıntısına oynadım zaten yatırım yapmadım
Adaş yarım bı Mevla çektim de buradan değil 2 ay önce falan 54 k bundan hariç bide onwin de 115 k kaldı %200 bonus almışım 5 k çektirdi 115 k içerde kaldıaga şunu çekeydin iyiydi. çekemeyince daha büyük can sıkıntısı bakiyeye bak. jennifer lopez gibi maşallah :/
agacım sen neler yapıyosun öyle. nedir bu işin sırrıAdaş yarım bı Mevla çektim de buradan değil 2 ay önce falan 54 k bundan hariç bide onwin de 115 k kaldı %200 bonus almışım 5 k çektirdi 115 k içerde kaldı
Yok adaş çekemiyorumDost kazancın daim olsun da cekebiliyor musun bu parayı
Adaş yarım bı Mevla çektim de buradan değil 2 ay önce falan 54 k bundan hariç bide onwin de 115 k kaldı %200 bonus almışım 5 k çektirdi 115 k içerde kaldı bak buda onun fotosu