- 7,742
- 4,532
- 113
anı çok bizde dost 😁Helal dost ne güzel anıların var
anı çok bizde dost 😁Helal dost ne güzel anıların var
La hemso hadi diyelimki dedigin dogru sayi takibi ve birbirini seven sayi vs diyelimki var oyle seyler o zaman niye paran yokda deneme bonusu ile oynadin?dedigin gibi bi mevzu olsa kazaniyor olman lazim ve paran olmaliAdaş sayı takibi ve birbirni seven sayılar önemli iyi okumak lazım masayı
Ulan bu sacma teoriyi gerceklestiren adam deneme bonusumu kovalar.Adaş sayı takibi ve birbirni seven sayılar önemli iyi okumak lazım masayı
Hikaye abi arkadaşta Ömer SeyfettinLa hemso hadi diyelimki dedigin dogru sayi takibi ve birbirini seven sayi vs diyelimki var oyle seyler o zaman niye paran yokda deneme bonusu ile oynadin?dedigin gibi bi mevzu olsa kazaniyor olman lazim ve paran olmali
Bro bu net uzerinden oynan ruletlerin hepsi hileli hepsinde miknatis var.sadece vbetde bi rulet oynadim popok ruletiydi yeni cikmisdi o zaman miknatis yokdu simdi nasil bilmem.hepsi miknatisli kimse aksini ispatlayamaz bana.top inanilmaz sekilde 30 dusucekken tee karsi tarafa zipliyor bildigin yok bole biseyUlan bu sacma teoriyi gerceklestiren adam deneme bonusumu kovalar.
Rulet duayeni konusdu.sendede var la erhan o 21 arkasi 12 gelir vs soyluyordun bi ara ben hic bi teoriye inanmiyorum ruletdeHikaye abi arkadaşta Ömer Seyfettin
Garip , buna bile inananlar var.Enteresan , acınası bir durum.Ulkenin haline bak !DENEME bonus nerelere kadar geldi yok böyle bişey 35 TL den 110 bin TL yapıyorum bu sporu
Yok ben öyle oynamam oynadığımda hiç gelmezRulet duayeni konusdu.sendede var la erhan o 21 arkasi 12 gelir vs soyluyordun bi ara ben hic bi teoriye inanmiyorum ruletde
La bro bu adamin kumar oynama seklinin ulke ile ne alakasi var onu anlamadim ben.simdi burdanda siyaset cikartmassiniz heralde awGarip , buna bile inananlar var.Enteresan , acınası bir durum.Ulkenin haline bak !
Helal olsun valla dostaLa bro bu adamin kumar oynama seklinin ulke ile ne alakasi var onu anlamadim ben.simdi burdanda siyaset cikartmassiniz heralde aw
Ülkenin derken halkı, yani bizi kastettim bu çok basit bir anlatım.La bro bu adamin kumar oynama seklinin ulke ile ne alakasi var onu anlamadim ben.simdi burdanda siyaset cikartmassiniz heralde aw