- 1,694
- 1,063
- 113
Desteğe tcsini sormadığınız kaldı 😂
Rolling konusuna ID verebilirsiniz tabikide ekletiriz ayıp ettinDengebet bi roll yaptır bana be o kdr ytrm yapıyorum siteye
Meslek normelde teknkerlik kardeşmAsıl meslek ne senin garanti mühendis falansindir kafası çalışan paraya koşuyor çünkü 🤣
Ozaman ben maltaya mı göç edeyim ne diyorsun 😆😆Tamam işte Türkiye'de çalışarak 20 yılda kurarsın maltada çalışip Türkiye 'ye dönerek 1 yılda kurarsın 🤣 vizyon biraz madem bu kanalı buldun. En fazlasını kazan 😉
Yaş 32 mesleği hayırsız bir müdürüm vardı o alıştırdı ortama 😁dengbet admin yaş kaç bu melegi nerde buldun tövbe edersen sonraki meslegin ne olucak 😂
Bende malatyalıyım 44 nakit eklersin artıkOzaman ben maltaya mı göç edeyim ne diyorsun 😆😆
Rolling konusuna ID verebilirsiniz ordan kontrol sağlatıp hakkınız var ise ekleme sağlayabilirizEskiden çok sıkı bir uyenizdim yakin zamanda da bir sans tanidim size fakat kayip. yokmudur şöyle bi eski mudavim uyenize 50 freespin
Neden 44Bende malatyalıyım 44 nakit eklersin artık
PlakaNeden 44
Aa öyle mi hahah Malatya güzel şehir ya ama niye benden birşey istiyorsun :/
Smdi birakiyorumRolling konusuna ID verebilirsiniz tabikide ekletiriz ayıp ettin
Aa öyle mi hahah Malatya güzel şehir ya ama niye benden birşey istiyorsun :/
Konuya id yazdık reisRolling konusuna ID verebilirsiniz tabikide ekletiriz ayıp ettin
Dönüş sağladım efendim kontrol edebilirsiniz@Dengebet Destek bi dm bakar mısınız bi konu hakkında bilgi lazım
betco olduğunuz için utanıyor musunuz yoksa everymatrix olmak istemezmiydiniz
betconstruct altyapısıyla çalışmakta oldugumuz için utanç duymuyoruz , zaman zaman altyapımız kaynaklı üyeler ve firmamız mağduriyetler yaşamıyor değil bunu sizler gibi bende kabul ediyorum , her ne kadar güncellemelerde tüm ekibi sinir etsede zaman zaman mağduriyetler yaşatsada altyapımız çoğu altyapıdan daha kalitedir. Son olarak everymatrix olmak istermiydik sorusuna benim verebilecek şahsi cevabım seçim sunulsa bende everymatrix altyapısını tercih ederdim açıkcasıbetco olduğunuz için utanıyor musunuz yoksa everymatrix olmak istemezmiydiniz