- 15,922
- 3,814
- 113
24-28
O kolay 500 yap 100 cek kotu bence en az 250 cek olmasi gerekirAma ilk maç 1.60 oran bulmak zormu gerçekten 😔
Üzüldüm ama olsun canınız sağolsun takip etmek te kazandırır🙃Bonus hocam maalesef bende para gezmez 😁😁
Ben üye değil miyim dost şu saniyeden sonra dengebet bitmiştir benim için bir daha da gelnem dengebet e davos misaliYok yok üye ne dese haklı karışma 😮
Çok teşekkür ederim hocam 🙃🙃Üzüldüm ama olsun canınız sağolsun takip etmek te kazandırır🙃
Oranda sıkinti yok bak oranimiza ama 500 yap 100 cek biraz absürtYa bunlar nankör dost bak 1.50 desen niye 1.40 der bu butragueno yu ben bi falakaya yatım
Dikkate alıp ileteceğim elbetteO kolay 500 yap 100 cek kotu bence en az 250 cek olmasi gerekir
Teşekkür ederimDikkate alıp ileteceğim elbette
500 yap 100 çek ne sigara olmuş 80 lira 20 liray napsın millet @Dengebet DestekOranda sıkinti yok bak oranimiza ama 500 yap 100 cek biraz absürt
Aşk olsun nedenBen üye değil miyim dost şu saniyeden sonra dengebet bitmiştir benim için bir daha da gelnem dengebet e davos misali
Haklı isyan500 yap 100 çek ne sigara olmuş 80 lira 20 liray napsın millet @Dengebet Destek
Knk ben hiçbi desteğin ilettiğinin geri dönüşü olduğunu görmedim yanlış anlamada suvatım bu laflara doydu artıkDikkate alıp ileteceğim elbette
Anlık bi gerildim dostAşk olsun neden
Sigara içmeyin sizde aaa 🥴500 yap 100 çek ne sigara olmuş 80 lira 20 liray napsın millet @Dengebet Destek
PuhahahahahaTeşekkür ederim