- 25,663
- 23,759
- 113
Ben yaparim ama meblag yuksek olursa
Eskiden bu tür etkinlikler 500 TL nakit ile sonuçlandırdı...paramızın değeri artmiski 100 TL ye inmiş dDBen yaparim ama meblag yuksek olursa
Son 2 işlem yatırım sa al tabiki görelim rollingcileri ya kazansınlar biraz 🤪Eminmisin,,caniniza okurum bak..alırım 100 gaymami geri )))))
Tşkler .deniyelim sansimizi
Ne kadar yüksek acabaBen yaparim ama meblag yuksek olursa
Minumum 2binNe kadar yüksek acaba
Şart omu..bı bakayım..çekim olabilirSon 2 işlem yatırım sa al tabiki görelim rollingcileri ya kazansınlar biraz 🤪
Ah eskiler ah frebet ile avuturlardı ama 100 frebet i 500 yapıp 100 çekmek de iyi sankiEskiden bu tür etkinlikler 500 TL nakit ile sonuçlandırdı...paramızın değeri artmiski 100 TL ye inmitş dD
Şey ben çok güzel rolling yaparım 😍Minumum 2bin
Yoklukta iyi..oradan hiç belli olmaz yürür gidersin aynenAh eskiler ah frebet ile avuturlardı ama 100 frebet i 500 yapıp 100 çekmek de iyi sanki
Sigaram yok ama yemek evet çok pahalı ya doyamıyosun veya uygun birşey alamıyorsun ama kurallar böyle malesef ileride artacak inşallah ✋🏻100 le kimse ugrasmaz dewir degisti bi lahmacun 150 tl bi et doner 350 tl sigaea 100 tl bi bira 100 tl kafalar 3 yil oncesinde
Nerde oturduğuna bağlı bideSebastianimin .bile dilimi 350 tl olmus
Deme oyle az once pazardan 5 lahmacun 75 liraya aldım tanesi 15 tl hala iyiyiz hala güzelizz100 le kimse ugrasmaz dewir degisti bi lahmacun 150 tl bi et doner 350 tl sigaea 100 tl bi bira 100 tl kafalar 3 yil oncesinde
Pazarda lahmacun mu kimbilir nasıl yapıyorlar yeme yemeDeme oyle az once pazardan 5 lahmacun 75 liraya aldım tanesi 15 tl hala iyiyiz hala güzelizz